dijous, 4 d’abril del 2013

CURIOSITATS A LA DANI JARQUE



Gonzalo i l'Andrea, al Cadet A i Femení A espanyolistes.
 
 
Curiositats "familiars" a la Dani Jarque.
 
Germans.
 
Els que segueixen el futbol base ja ho deuen saber, però no tots els pericos saben que tant a la temporada passada com a aquesta hi ha hagut germans jugant a l’Espanyol.
 
Fa unes temporades es va donar la circumstància que els germans Freixenet Viejo, fills del gran jugador del RCD Espanyol de l’etapa d’Antoni Barnola, estaven vinculats indirectament durant la mateixa temporada en el RCDE. Pol, jugant al Juvenil i la seva germana Jael, al Club Basquet Olesa, llavors Olesa-Espanyol. Ella ara juga al Uni Girona després d’haver-ho fet inclòs al Perfumerias Avenida. El seu germà, al Málaga CF com a porter del Malagueño i a cavall del filial amb el primer equip com a tercer porter.
 
Enguany, cal citar als germans Pereira. L’Andrea Pereira Cejudo  (Barcelona 19/09/93) defensa o migcampista defensiva, com a jugadora del primer equip femení del RCD Espanyol, amb el que ja sap el que és ser campiona de Copa de la Reina formant part de l’equip que va assolir el darrer títol de l’entitat espanyolista davant l’Athletic Club a la final de Las Rozas.  I el seu germà Gonzalo Pereira Cejudo, incorporat l’actual temporada procedent de la Damm CF. Al igual que la seva germana, jugador també polivalent, es mou en les mateixes demarcacions tant a la defensa com al mig del camp. Desitgem que el Cadet A acabi assolint el títol i podem parlar d’altre germà campió.
 
Com ho van ser dos germans que coincidiren la temporada passada a la Dani Jarque. Els germans Orteu Pons. El central Ignasi, conegut com a “Nacho” (04/04/2000), s’incorporà la passada temporada procedent del CD Premià de Dalt, sent aleví de segon any, i aconseguint el títol de lliga al seu grup després de superar al torneig de la regularitat a l’Aleví A de l’etern rival. La seva germana, Mónica Orteu (07/09/95) va arribar en 2007 al RCD Espanyol, també va saber el que era alçar-se com a campiona de lliga amb el filial femení un any abans a la categoria nacional en l’únic cop que s’ha aconseguit el títol en la categoria de plata del futbol femení (2010/11). Enguany el riu Besós els separa futbolísticament ja que Nacho segueix amb nosaltres, com a central de l’Infantil “B” perico, mentre  que la Mónica va fitxar aquest estiu pel CD Sant Gabriel femení.
 

Mónica Orteu i Nacho Orteu.  La jugadora del filial creuà aquest estiu el Besós i signà pel Sant Gabriel. El seu germà Nacho continua, jugant a l'Infantil B. 


Tomás Carbonell.

La darrera curiositat, el defensa Tomás Carbonell del Río, jugador del Prebenjamí espanyolista, que s’ha incorporat aquesta temporada, i que és fill del ex tenista i comentarista de tenis en retransmissions televisives, Tomás Carbonell.







S E N T I M E N T P E R I C O . C O M