dijous, 9 de maig del 2013

EL FEMENÍ "B" GUANYA AL SANT ANDREU,
PERÒ... AL NARCÍS SALA (2-0)

Foto d'arxiu (Jasmina) del partit Espanyol-Sant Andreu, de lliga, que aquest si es va disputar a la Dani Jarque.


RCD Espanyol Femení “B”: 2 – UE Sant Andreu: 0


El filial femení de l’Espanyol, va vèncer ahir dimecres a la UE Sant Andreu per 2-0, en partit endarrerit corresponent a la segona jornada del torneig complementari que es disputa un cop finalitzat el campionat de lliga regular de Segona Divisió Femenina i que el disputen sis equips de la província de Barcelona que enguany pertanyien a la categoria de plata del futbol femení espanyol.

Aquest encontre s’havia de disputar diumenge al matí a la Ciutat Esportiva però fou ajornat i curiosament es disputà ahir, però no en la Dani Jarque sinó en el Narcís Sala de Sant Andreu. El conjunt qudribarrat va demanar dijous l’ajornament del partit doncs al·legava manca de jugadores doncs aquest torneig en principi no estava previst que és disputés ja que la FCF ho decidí recentment per després d’acabar la lliga nacional. L’Espanyol acceptà l’ajornament (com un club senyor) però davant la impossibilitat de que es jugués a Sadrià amb un horari adient en que hi hagués el terreny de joc lliure, es decidí que es jugués al Narcís Sala de Sant Andreu.  

Aquest torneig té la “peculiaritat” que es disputa a una única volta, i “caprici” del sorteig ha donat que l’encontre que segurament pot decidir el títol, el derbi entre filials del Barcelona i Espanyol, es jugui precisament a feu culer, a la C. E. Gamper. S’havia de jugar el proper diumenge, però també ha sigut ajornat fins l’1 de juny degut a que el FC Barcelona disputa un torneig el cap de setmana i no hi ha hagut cap tipus de problema per arribar a un acord ajornant la data.


   

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Vero, Jasmina, Queralt, Carla Sagré, Mayra, Xènia, Ainhoa, Yaiza, Ari, Haley i Andrea Granados.
Substitucions: Carla Borrás, Mónica Bácter i Chamarro per Ari, Andrea Granados i Ainhoa, m 42; Mónica López per Xènia, m.53; Paula per Vero, m. 80.

UE Sant Andreu: Míriam de Francisco; Mar García, Sandra Anglada, Ana Belén, Carla Tomás, Silvia Osta, Anna López, Sara Nassim, Cristina González, Elba Unzúe i Nerea Guil.
Substitucions:  Andrea Cabrera per Sandra Anglada, m. 24; Laura Bruset per Anna López, m. 55, María Visa per Sara Nassím, m. 78. També: Silva Rayo (p.s.), Núria Vila, Rocío Gordo i Marta Benito.

Àrbitre: Alberto Hernández Ortíz, assistit en bandes per Alberto Calancha Membrado i Gerard Sanromà Trabal. Una única cartolina groga per la quadribarrada Ana Belén, m. 24.

Gols: 1-0: Haley, m. 44; 2-0: Carla Borrás, m. 56.

Incidències: Encontre corresponent a la 2na. jornada del torneig complementari de Segona Divisió Nacional Femenina, disputat ahir nit a l‘Estadi Narcís Sala de Sant Andreu.   En les files del conjunt quadribarrat varies jugadores que han militat forces temporades al futbol base femení espanyolista: Sandra Anglada (que es va d’haver de retirat lesionada i a la que li desitgem la millor recuperació), Anna López i Andrea Cabrera.




COMPLEMENTARI SEGONA DIVISIÓ FEMENINA


CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
F.C. BARCELONA "B"
6220093
2
R.C.D. ESPANYOL "B"
6220051
3
F.C. CERDANYOLA DEL VALLÈS
3210157
4
C.F. BADALONA
0100123
5
U.E. SANT ANDREU
0100102
6
ESCUELA F. BONAIRE
0200227





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M