dimarts, 7 de maig del 2013

L'INFANTIL "B" FEMENÍ PLETÒRIC
GOLEJA, I ENCAPÇALA EL TORNEIG COMPLEMENTARI













RCD Espanyol Infantil “B” Femení: 12 – P. Blanc Blava La Roca: 0


 
Gran golejada la que va infringir l’equip Infantil B femení a la  Penya Blanc Blava de La Roca en la quarta jornada del grup segon del torneig complementari en categoria Infantil-Aleví Femeni que es disputa un cop finalitzat els campionats de lliga.  

L’equip espanyolista, que ja havia vençut per un sorprenent 0-5 a La Roca del Vallès en la primera jornada, va demostrar amplament que no fou una casualitat aquell resultat golejant al seu rival en la Dani Jarque. Recordem que en la lliga regular, l’equip Infantil A espanyolista no va ser capaç ni tan sols d’empatar davant les vallesanes, motiu pel qual encara cobra més valor la trajectòria del Infantil B femení enguany.   

L’Espanyol va encarrilar ràpidament el partit quan en el primer minut de joc Carla avançà a les locals. En cinc minuts més, l’Espanyol ja guanyava clarament amb un 3-0 que deixava força tocades a les vallesanes. Finalitzà el primer periode (18’) amb una còmoda avantatge de 5-0. Al descans s’arribà amb triomf espanyolista per 7-0.

Molt poc esportiva l’actitud dels tècnics del conjunt de la Penya Blanc Blava de La Roca respecte a la col·legiada Alba Pérez Girgas, amb protestes reiterades recolzades per uns quants membres del públic afecte a l’equip vallesà que enterboliren el desenvolupament d’un partit sense cap tipus d’història en el que les espanyolistes parlaren sobre el terreny de joc amb una golejada claríssima en la que l’actuació arbitral no va tenir gens a veure com el propi marcador final de 12-0 demostrà.

Es més, encara l’àrbitre va cometre l’error en el tram final de partit d’anul·lar un gol perfectament legal a les blanc-i-blaves espanyolistes doncs la porter visitant no tenia la bola blocada quan va ficar la bota la davantera espanyolista enviant la pilota al fons de la porteria. Moments de tensió un cop finalitzà el partit que sortosament no passaren de les gruixudes paraules. Com sempre lamentable l’actitud de certs pares en el futbol base, en aquest cas femení.

L’equip espanyolista encapçala la classificació amb tres punts més que la Fundació At. Vilafranca (proper rival de les espanyolistes a l’Estadi Mpal. de Vilafranca del Penedès), però amb un partit menys disputat l’equip entrenat per Alex Moreno  (el que es va ajornar davant el Mercantil corresponent a la 3ra. jornada).

  

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Lucía Álvarez, Blanca Osorio, Júlia Manrique, María Molina, Carla Sánchez, Andrea Ferrer i Paula Torrella.
També: Paula Bellido, Neus Bravo, Claudia Pina, Paula Martínez, Paula Guardí, i Aida Illas.

PBB La Roca: Paula Vivancos, Andrea Bernes, Alexia Cortés, Tània Montes, Andrea Márquez, Paula Santasusana, i Marina Corominas.
També: Nora Rosales, Adaia Del Castillo, Martina Genzor, Ana Masó i María Sol.

Àrbitre: Alba Pérez Girgas. Va expulsar al tècnic visitant Luis Andrés Villegas, m. 53.

Gols: 1-0: Carla, m. 1; 2-0: María Molina, m.5; 3-0: Paula Torrella, m. 6; 4-0: Andrea Ferrer, m. 12; 5-0: Blanca Osorio, m. 13; 6-0: Neus Bravo, m. 26; 7-0: Claudia Pina, m. 32; 8-0: Aida Illas, m. 45; 9-0: Carla Sánchez, m.52; 10-0: Paula Martínez, m. 65; 11-0: Claudia Pina, m,. 68; 12-0: Neus Bravo, m. 71.

Incidències: Encontre corresponent a la quarta jornada  del grup segon del campionat complementari en categoria Infantil-Aleví Femenina, disputat el matí de diumenge al camp de F-7 de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.  



CLASSIFICACIÓ COMPLEMENTARI GRUP 2n. INFANTIL-ALEVÍ FEMENÍ.

CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
R.C.D. ESPANYOL "B"
93300213
2
FUNDACIÓ ESP.AT. VILAFRANCA
642021314
3
P. BLANC BLAVA LA ROCA
34103524
4
C.E. MERCANTIL
3310297


1 comentari:

Ricard Bellido ha dit...

Moltissimes gracies per la teva impagable feina i per el recolçament i estima que demostres sempre amb les nostres nenes.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M