dimarts, 10 de setembre del 2013

SENSE GOLS EN L'AMISTÓS DEL CADET "B" I EL JÀBAC













RCD Espanyol Cadet “B”: 0 – UFB Jàbac i Terrassa “B”: 0

Espanyol i Jàbac van empatar a zero en l’amistós disputat el matí del passat dissabte al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Els espanyolistes bastant fluixos en el primer temps, milloraren sensiblement després del descans, però no aprofitaren cap de les clares ocasions que disposaren sobre tot en el tram final del partit.

El conjunt de David Fernández tenia les baixes per lesió de Dani Reina (recaiguda), Albert (de la temporada passada), i els nous fitxatges Izan i Pol Hernández. El golejador Guillem Anglada amb permís, per temes familiars.  Així mateix diversos jugadors no estaven encara al 100% de forma després d’haver sortit de diferents lesions com els casos de Josep, Mateo, i Pol, aquests dos darrers  iniciaren l’encontre des de la banqueta. Usman, tornava també després d’haver superar una lesió i ocupà l’eix de la cobertura junt amb Arnau, l’ex del Sants.

Amb totes aquestes baixes haver de jugar de lateral dret d’inici, el davanter Pau Salvans, ocupant posteriorment aquesta demarcació l’extrem Ferran Jutglà.  En el primer temps el ritme de joc dels espanyolistes fou lent, amb poca profunditat davant un Jàbac ben situat. En l’equip egarenc es troba cedit l’extrem Joel.

Es més, les ocasions de més perill foren pel conjunt visitant. Adrián va veure la cartolina sortint de la seva àrea i fent caure al davanter del Jàbac quan aquest s’escapava com una fletxa superant la cobertura perica. La falta es llençà sense conseqüències.  En altre contracop ràpid, el central Usman al tall, evità mals majors.  Les coses no funcionaven, i al 22’ primeres substitucions en el quadre espanyolista.   
Una de les poques arribades, una paret entre Fode i Josep finalitzà amb la caiguda dins l’àrea del davanter espanyolista, però el col·legiat no aprecià punibilitat a l’acció dels vallesans.

Al 38’ disposà d’una bona ocasió amb un remat de primera dins l’àrea que sortí alt. Una molt bona pujada de Mateo (de lateral esquerre) desbordant i deixant enrera a dos contraris, combina amb Pau (ja, jugant davant), i aquest li cedeix a Fode que no pot superar al meta del Jàbac en la millor acció fins les hores dels espanyolistes.  

Canvi de samarretes.

En el segon període, l’Espanyol sortí al terreny de joc amb samarretes blaves (sense dorsals) degut a la similitud de colors observada amb el conjunt vallesà. El Jàbac en aquesta ocasió duia una samarreta a ratlles negres en comptes de les seves habituals segones indumentàries (per exemple, taronja).

Dominà amb més intensitat en el segon temps el quadre local, tal com ho havia fet en els darrers minuts del primer. Amb tot, la primera gran oportunitat fou visitant, al agafar el quadre egarenc al contracop als espanyolistes amb superioritat numèrica, i  salvant al seu equip Alex Vega, meta que ocupà la porteria espanyolista en el segon temps.

A punt de marcar Josep en una bona acció de pressió sobre el porter, sortint la bola rebotada i mansament a un parell de pams del pal. Una molt bona passada en profunditat de Gaku per Pau és rematada per aquest bastant alt. Una rematada de Jutgla dos pams per sobre el travesser fou la següent jugada de clar perill local.    
  
L’equip perico intensificà l’atac en la recta final del partit. Fode ho provà amb un fort xut que envià a còrner el meta egarenc. En tres minuts (del 71’  al 74’) l’equip de David Fernández gaudí de tres claríssimes ocasions de gol per pogué guanyar el partit. La primera, una penetració per l’esquerre de Mateo amb pilota centrada que un company remata de primera, però fora. Dos minuts després, Pau Salvans penetra després de driblar al seu marcador, i davant el meta vallesà en l’u contra u, remata al peu del porter. I al 74’ Gaku passa per Pol Lozano qui li torna la bola al japonès i en el punt de penal, envia fora  quan tot ho tenia al seu favor.

Continuà cercant el gol el quadre perico, i un centre xut de Ferran Jutglà des del lateral es rebutjat amb forces problemes de punys pel porter visitant. Una passada en profunditat des de camp propi de Pau per Gaku, hi arriba primer el meta del Jàbac, protagonista en aquest darrers moments del partit. I el que son les coses, en el 80’ (darrer sospir del partit) el Jàbac pogué endur-se el partit amb un centre que es passejà perillosament sense que un dels davanters visitants, tot sol, pogués arribar-hi.



RCD Espanyol: Adrián, Pau, Marc Llinares, Usman, Arnau, Alex Cubedo, F. Brugué, Gaku, Guillem E. i Fode.
Substitucions: Ferran Jutglà i Mateo  per F. Brugué, i Guillem E., m.22; Alex Vega,  Pol, i Guillem E., per Adrián, Arnau, i Marc Llinares, m. 41;  Marc Llinares per Guillem E, m. 55; Guillem E., Arnau, i F. Brugé,  per Usman, Fode i Josep, m. 67.

Àrbitre: Iván Casanovas Casanova. 






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M