dimarts, 25 de març del 2014

REMUNTADA DEL FEMENÍ "C" A LLORET.
ES SITUEN PRIMERES, PERÒ AMB DOS PARTITS MÉS JUGATS

CF Lloret: 1 – RCD Espanyol Femení “C”: 2

Remuntada perica en un partit força estrany, en el que les de Rubén Rodríguez van badar només sortint al terreny de joc, ja que el Lloret CF es va posar per davant en el marcador quan en prou feines s’havia jugat mig minut de joc. Va ser precisament una ex del filial espanyolista Ana Núria Ríos, qui posà l’1-0 en el marcador en un vist i no vist.  Amb aquest marcador s’arribà al descans.

En el segon temps, curiosa també la remuntada espanyolista en el minut 57, ja que tingué lloc en el llançament d’un servei de cantonada que la defensora Noelia Barrero s’introduí l’esfèrica a la seva pròpia porta. I posteriorment de centrar de mig camp el quadre local, en el mateix minut, l’Espanyol aconseguiria el gol del triomf mitjançant la seva davantera centre Andrea Gómez.

Amb aquest triomf sobre el quart classificat, l’equip espanyolista accedeix a la primera posició, però de manera provisional ja que el Vic UE té dos partits menys disputats que les espanyolistes (per descans en el calendari, i per ajornament del seu darrer encontre davant At. Riudeperes). Les blanc-i-blaves, que a la primera volta havien golejat 4-1 a les de la Costa Brava, tot just la jornada passada van complir una volta sencera sense conèixer la derrota i sumen ja una sèrie de 15 partits invictes consecutius, amb 11 triomfs i 4 empats (37/45).

CF Lloret: Irina Torrent, Ana Román, Noelia Barrero, Ana Núria, Laia Martínez, Mireia Lucena, Míriam Maldonado, Silvia Álvarez, Anna Crillo, Patricia Bonet i Alba Esquena.
Suplents: Naomí García, Maria Montaño, María Villalba i Cristina Mir.

RCD Espanyol: Andrea Jiménez; Nerea Gómez, Julia Mora, Meritxell, Marta Zaragoza; Laia Guerrero, Eule, Paula Bolta; Carla, Subi; i Ainoa.
Suplents: Claudia, Emma, Safae, Andrea Gómez, Laura Jansà (p.s.) i Carlota.

Àrbitre: Rafael Zarco Murillo, de la delegació de Girona, assistit en bandes per Anouar Meziane i Manuel Guerra Cruz. Cartolines grogues a la local Patricia Bonet, m.28 i a les visitants Safae, m. 39, Nerea Gómez, m. 44 i al tècnic espanyolista Rubén Rodríguez, m. 45.

Gols: 1-0: Ana Núria, m 1; 1-1: Noelia Barrero (p.p), m. 57; 1-2: Andrea Gómez, m. 57.

Incidències: Encontre corresponent a la 23èna. jornada del campionat de lliga de Preferent Femenina, disputat la tarda de diumenge a l’Estadi Mpal. de Lloret de Mar. En l’equip de la Costa Brava, varies jugadores que han militat al futbol femení espanyolista: Irina Torrent Sánchez, Ana Román López, Ana Núria Ríos Fabrellas i Patricia Bonet Iglesias.