dimecres, 30 d’abril del 2014

EL CADET "B" GOLEJA AL SANT ANDREU "B",
ABANS DE L'ENFRONTAMENT DAVANT L'HOSPITALET

RCD Espanyol Cadet “B”: 4 – UE Sant Andreu “B“: 0

Triomf del Cadet B sobre una UE Sant Andreu que arribava a la Dani Jarque amenaçadora des del seu lloc de privilegi a la classificació, situat en una tercera posició a només un punt dels espanyolistes. El conjunt entrenat per David Fernández obtingué una gran victòria desplegant un bon futbol i sent molt superior al seu rival, el qual va quedar totalment derrotat en només trenta-set minuts.

Avisà el quadre perico amb un llançament directe de falta a càrrec d’Izan que sortí fora a l’esquerra. La UE Sant Andreu ho provà amb un llançament des de la frontal que no suposà cap problema per Adrián, qui aturà l’esfèrica amb seguretat.

Als vint-i-quatre minuts de joc, després que el quadre quadribarrat aguantés bastant bé una primera quarta part del partit, l’Espanyol obrí la llauna aconseguint el primer gol del partit quan Fode culmina perfectament dins l’àrea superant al meta rival després de rebre una molt bona pilota en profunditat.  El propi Fode pogué fer el segon en rematar molt bé de cap un servei lateral de falta, però aquest cop comptà amb la resposta del meta santandreuenc, qui envià a córner en una gran intervenció. El servei de cantonada donà peu a una jugada embolicada amb varis rebots i remats, que finalment després de moltes angunies, aconseguí el Sant Andreu allunyar el perill.

En el tram final del primer temps, l’equip espanyolista enllestí l’encontre assestant el cop definitiu al seu rival. Primer fou Ferran Brugué, qui de cap envià la pilota al fons de la porteria quadribarrada, al rematar una centrada de Jutgla. Quatre minuts després, fou el golejador Pau Salvans qui s’escapa com una bala cap a porta, i retallant al meta rival, no perdona marca a plaer de xut ras.

Ocasió pels visitants als dos minuts de la represa aprofitant una sortida d’Adrián, però el remat final surt fora a un metre del pal dret.  La rèplica perica, un remat de cap forçat de Fode anticipant-se al meta, que se’n va fora.  Mateo, que havia ingressat al terreny de joc després de la primera roda de canvis, intentà sorprendre amb un llançament pel pal curt. Anglada per ben poc no arriba al remat en un contracop de Mateo amb passada rasa.

Anglada sentencià el partit amb un quart gol, quan una errada defensiva del Sant Andreu acaba amb l’intent de rebuig per part d’un defensor, estavellant-se la bola al cos de Gaku i caient-li al golejador perico que no perdona i col·loca el seu remat a la dreta del meta. Els quadribarrats en el seu darrer intent per al menys anotar, enviaren una rematada fora, desviada.

El proper encontre dels espanyolistes serà dissabte a les 16:00h. davant el líder, el Cadet A del CE L’Hospitalet, a l’Estadi Mpal. de la ciutat riberenca. Un punt separa ambdues formacions a la classificació, però l’equip espanyolista té pendent encara un partit davant el CE Sant Gabriel, que es jugarà el pròxim 7 de maig al Ruíz Casado de Sant Adrià del Besós.

RCD Espanyol: Adrián, Dani Reina, Pol Hernández, Albert, Alex Cubedo, Pol Lozano, Fode, Izan, Brugué, Jungla i Pau.
Substitucions: Mateo i Anglada per Izan i Pau, m. 41; Marc Llinares, Guillem i Gaku per Pol Hernández, Fode i Brugué, m.55; Izan per Jungla, m. 69. Altre suplent: Alex Vega (p.s.).

UE Sant Andreu: Rubén Roldán, David Pesquer, Marc Peña, Adrià Parra, Víctor Gago, Oriol Estéban, Xavier Miras, Onán Robas, Germán Navarro, Sergio López i Laxman Martín.
Suplents: Aitor Bover (p.s.), Alex Recort, Garnik Vardanián, Rikuo Kanacubo i Joel Justicia.

Àrbitre: José María Rodríguez Enrique, de la delegació de Barcelona. Va amonestar amb cartolina groga als jugadors del Sant Andreu, Adrià Parra, m. 35 i Marc Peña, m. 49.

Gols: 1-0: Fode, m. 24; 2-0: Brugué, m. 33; 3-0: Pau, m. 37; 4-0: Anglada, m. 66.

Incidències: Encontre corresponent a la 25èna. jornada del campionat de lliga del grup 4rt. de Preferent Cadet disputat la tarda del passat dissabte al camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Temps assolellat, temperatura bastant càlida.

CLASSIFICACIÓ PREFERENT CADET, GRUP 4rt.