EL PREBENJAMÍ DE LA G.PENYA ESPANYOLISTA MANIGUA
S'HA PROCLAMAT CAMPIÓ DE LLIGA A LA VERNEDA

(Camp Mpal. de la Verneda; Barcelona: Josep Maria).

Fundació P. CE Júpiter "B": 2 – Gran P. Espanyolista Manigua: 6

Aquest migdia i quan manca encara per disputar la darrera jornada, l’equip Prebenjamí de la Gran Penya Espanyolista Manigua s’ha proclamat campió del lliga del seu grup (20è, per demarcació geogràfica) de manera matemàtica al superar a la Fundació CE Júpiter per un marcador ben clar de 2-6.

Al descans s’ha arribat amb avantatge manigüera per 0-3, i tot i que la reacció del conjunt gris-grana no s’ha fet esperar a l’inici del tercer quart amb el primer gol dels locals i una clara ocasió per anivellar molt més l’encontre que per ben poc no s’ha materialitzat, ha sigut el quadre blanc-i-blau qui molt superior,  s’ha acabat marxant en el marcador sentenciant un partit que valia per un campionat, davant l’alegria eufòrica dels familiars a la grada, i dels nens al terreny de joc.

A la darrera jornada del campionat, l’equip manigüero ho celebrarà com es mereix enfrontant-se a la Penya Barcelonista Cinc Copes a la Zona Esp. Mpal. del Vall d’Hebrón – Teixonera.

Fitxa tècnica:
F.P.  CE Júpiter: Igao Díaz, Sergi Alcalá, Mark Cartagena, Leandro Corner, José Ángel, Sergi Jerónimo i Daniel Vinet.
També: Arnau Panades (p.s), Emma Montero, Gerard Garriga, Iker Martín i Alex Lizarde.

G. Penya Espanyolista Manigua: Idan Mellado, Alex Cruz, Iker Masías, Marc Naranjo, Óscar Martínez, Rodrigo Nicolás, i Izan Serrano.
També: Alex Tomé (p.s.), Xavier Rico, Víctor Salvador i Hugo Martínez.

Àrbitre: Sergio Vázquez Jodar, de la delegació de Barcelona.

Gols: 0-1: Rodrigo, m. 3; 0-2: Hugo, m 14; 0-3: Rodrigo, m. 19; 1-3: Daniel Vinet, m.21; 1-4: Marc Naranjo, m. 30; 1-5: Iker Masías, m. 32; 1-6: Xavier Rico, m. 37; 2-6: Daniel Vinet, m. 38.

Incidències: Encontre corresponent a la 25èna. jornada del campionat de lliga de la categoría (única) Prebenjamín, en el seu grup 20è., disputat aquest migdia a l’Esstadi Mpal. del Júpiter, Camp de la Verneda, al Carrer Agricultura de Barcelona.

CLASSIFICACIÓ CATEGORIA PREBENJAMÍ, GRUP 20è.