divendres, 2 de maig del 2014

DIFERENT SORT EN ELS COMPLEMENTARIS FEMENINS

CE Mercantil: 0 – RCD Espanyol Infantil Aleví Femení: 6

Golejada del quadre espanyolista davant el Mercantil en Arrahona-Merinals dins el torneig complementari de la categoria infantil-aleví femenina.  Les espanyolistes segueixen segones dins el grup primer d’aquest torneig, i demà s’enfrontaran al primer classificat, el FC Barcelona, en el partit que pot decidir la sort del torneig.

La disputa d’aquest derbi femení tindrà lloc demà a la Ciutat Esportiva Dani Jarque (11:00h.) amb arbitratge de Gabriel Giménez García, de la delegació de Barcelona.  A la primera volta fa tres setmanes, el triomf correspongué al conjunt barcelonista per 4-2, motiu pel qual les espanyolistes si volen col·locar-se líders, hauran de guanyar per superior renda, quelcom força complicat.
     

Fitxa tècnica:
CE Mercantil: Montserrat Quesada, Natàlia Muñoz, Paula Cabeza, Paula Boza, Livia Martínez, i Paula Sánchez.
També: Amanda Manjón, Núria Frochoso, Júlia Diviu i Desirée Zambrano.

RCD Espanyol: Lucía Álvarez, Carla Huatay, María Molina, Neus Bravo, Carla Sánchez, Míriam Jiménez i Claudia María.
També: Judith González (p.s.), Blanca Osorio, Andrea Ferrer, Julia Manrique, Aida Illas, Sandra Sánchez i Naira López.

Àrbitre: Juan Manuel Ruz Daza, de la delegació de Sabadell. Va mostrar cartolines grogues a la local Paula Sánchez, m. 12 i a les visitants Blanca Osorio, m. 30 i Carla Huatay, m. 53.

Gols: 0-1: Paula Boza (p.p.), m. 15; 0-2: Sandra Sánchez, m. 25; 0-3: Carla Sánchez, m. 40; 0-4: María Molina, m. 47; 0-5: Claudia María, m.51; 0-6: Aida Illas, m.55.

Incidències: Encontre corresponent a la 3ra. jornada del torneig Complementari del grup 1er.  de Primera Divisió Infantil-Aleví Femení, disputat el migdia del passat dissabte a l’Estadi Poliesportiu Arrahona-Merinals de Sabadell. 


 CLASSIFICACIÓ COMPLEMENTARI INFANTIL-ALEVÍ, GRUP 1er.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 F.C. BARCELONA 9 3 3 0 0 20 4
2 R.C.D. ESPANYOL 6 3 2 0 1 11 6
3 C.E. MANRESA 1 3 0 1 2 6 11
4 C.E. MERCANTIL 1 3 0 1 2 6 22

CF Igualada: 5 – RCD Espanyol Infantil-Aleví Femení (B): 2

Derrota del Infantil B Femení espanyolista (amb denominació federativa “A”), a Igualada, dins el torneig complementari que s’està disputant. Les espanyolistes passen a ocupar la darrera posició del grup, i les minses opcions de lluitar per la primera posició que els hi resten, passen demà per guanyar al Sant Gabriel, tasca prou difícil, doncs el rival de les espanyolistes serà l'Infantil A femení de l'entitat gabrielista. 

Serà al Mpal. José Luis Ruíz Casado de Sant Adrià del Besós, demà a les 10:30 hores. A la primera volta, les gabrielistes ja van derrotar a les espanyolistes en la Dani Jarque per un clar 3-8.  


Fitxa tècnica:
CF Igualada: Laia García, Anna Bernadí, Elia Pelejà, Míriam Bueno, Jana Marimón, Andrea Garrido i Berta Poch.
També: Mariona García i Cesca Vidal.

RCD Espanyol: Míriam Maldonado, Claudia Sancho, Sandra Sánchez, Nerea Chaves, Julia Serrat, Anna Fusté, i Alejandra Gracia.
També: Ennia Fuster, Paula Bellido, Judith Viñas, Sara Extremera i Paula Martínez.

Àrbitre: Abdelmoughit Benhamed El Khorbi, de la delegació de l’Anoia. Cartolines a les jugadores locals Jana Marimón, m. 50, i Anna Bernadi, m. 73.

Gols: 1-0: Berta Poch, m. 12; 1-1: Ennia Fuster, m. 23; 1-2: Paula Martínez, m. 34; 2-2: Anna Bernadi, m. 41; 3-2: Jana Marimón, m. 53; 4-2: Jana Marimón, m. 70; 5-2: Anna Bernadí, m. 71.

Incidències: Encontre corresponent a la 3ra. Jornada del grup 2n. del Torneig Complementari  de Primera Divisió Infantil-Aleví Femení, disputat el matí del passat diumenge a l’annex de terra de l’Estadi de Les Comes, Igualada.    


 CLASSIFICACIÓ COMPLEMENTARI INFANTIL-ALEVÍ, GRUP 2n.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 C.D. SANT GABRIEL 6 2 2 0 0 14 3
2 C.F. IGUALADA 4 3 1 1 1 6 9
3 PENYA BLANC BLAVA LA ROCA 2 2 0 2 0 5 5
4 R.C.D. ESPANYOL (B) 1 3 0 1 2 9 17




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M