dijous, 1 de maig del 2014

SANT FELIU DE LLOBREGAT ACOLLIRÀ
LA 5èna. FESTA DEL FUTBOL CATALÀ

A Vilanova, en el marc de la IV Festa del Futbol, per part espanyolista només el Cadet-Femení es coronà com a campió de Catalunya.  


Les Grases, l’escenari.

La FCF ja ha donat oficialiatat a la seu on tindrà lloc els propers 13, 14 i 15 de Juny,  la V Festa del Futbol Català. Es a dir, a l’escenari on es disputaran les finals del Futbol Base català i del futbol Sala Base català.  Les finals de futbol sala es duran a terme al Pavelló Mpal. d‘Esports Andrei Xepkin.

La ciutat escollida serà Sant Feliu de Llobregat, després de valorar l’estament federatiu les diverses propostes presentades per diferents poblacions que estaven disposades a dur a terme aquest esdeveniment.  A Les Grases (Carrer Mataró s/n), es disputaran totes les finals tant masculines com femenines de futbol base i futbol sala base, exceptuant les semifinals i final de la categoria Juvenil-Cadet Femení (categoria en la que l’Espanyol és el vigent subcampió)  i la final de 1a. Catalana, que tindran lloc el cap de setmana anterior (7 i 8 de juny) al Camp Mpal. Xevi Ramon de Vilassar de Mar.     

Les finals que es disputaran a Sant Feliu de Llobregat seran:

Categoria Masculina:
Juvenil
Cadet (de la que l’Espanyol és vigent subcampió)
Infantil 
Aleví (de la que l’Espanyol és vigent subcampió)
Benjamí.

Categoria Femenina:
Cadet-Infantil  (de la que l’Espanyol és vigent campió)
Infantil-Aleví
Aleví-Benjamí-Prebenjamí (de la que l’Espanyol és vigent subcampió)

Amb aquesta son cinc edicions de la Festa del Futbol Català des que la FCF organitza d’una manera conjunta totes les finals tant de futbol base com de futbol sala. Anteriors seus han estat Igualada (Les Comes i Pavelló del Complex Esp. Les Comes), Montcada i Reixac (La Ferreria i Pavelló Miquel Poblet), Martorell (Torrent d’En Llops i Pavelló Esp. Mpal.) i la darrera temporada a Vilanova i la Geltrú (Alumnes Obrers i Complex Esp. del Garraf).

Esperem i desitgem que els nostres equips espanyolistes donin una millor imatge que la donada en Vilanova on no es va aconseguir cap títol en categoria masculina, quedant el Cadet A més a prop d’aconseguir-ho en perdre la final en els llançaments des dels onze metres. L’Aleví A va perdre la final i el Benjamí A va caure en semifinals per penals. Tots tres davant l’etern rival. Només en categoria femenina, va caure l’únic títol en aconseguir el Cadet-Infantil alçar-se amb el triomf conquerint el Campionat de Catalunya. Tant el Juvenil-Cadet femení com el Aleví-Benjamí-Prebenjamí, van perdre les seves respectives finals davant Barcelona i Sant Gabriel respectivament.  





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M