divendres, 11 d’abril del 2014

EL PREBENJAMÍ CAU GOLEJAT (2-7),
DAVANT UNA MONTAÑESA SUPERIOR

RCD Espanyol Prebenjamí: 2 – CF Montañesa Benj. A: 7

Tot i la presència del migcampista del Benjamí “B“ Mahamadou Susoho Sissoho en les files espanyolistes, el conjunt perico no pogué evitar caure amplament derrotat davant el tercer classificat. La Montanyesa dominà des del primer minut en el marcador i fou molt superior al quadre espanyolista, que tot i que empatà l’encontre mitjançant Lamuela als pocs minuts, quan els de Nous Barris es tornaren a avançar, ja fou de manera definitiva i ampliant l’avantatge en el pas dels minuts fins guanyar 2-7.

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Arnau Sánchez, Jan Virgili, Aimar García, Eric Alcalde, Héctor Garrido, Gerard Camp i Iván Lamuela.
També: Víctor Martínez (p.s.), Gerard González, Biel Del Valle i Mahamadou.

CF Montañesa: David Medina, Alejandro Barre, Omar Khali, Manuel Linares, Cristian López, Daniel Camacho, i Yahir Otoniel.
També: David Mora, i Rubén López.

Àrbitre: Eric Arévalo Vall, de la delegació de Barcelona.

Gols: 0-1: Daniel Camacho, m.1; 1-1: Iván Lamuela, m. 6; 1-2: Rubén López, m. 15; 1-3: Daniel Camacho, m. 17; 1-4: David Mora, m. 19; 1-5: Rubén López, m. 22; 2-5: Eric Alcalde (p), m. 24; 2-6: Daniel Camacho (p), m. 27; 2-7: Cristian López, m. 36.

Incidències: Encontre corresponent a la 23èna. jornada del campionat de lliga del grup 9è de Segona Divisió Benjamí, disputat la tarda del passat dissabte al camp de F-7 de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ BENJAMÍ, GRUP 9è.