diumenge, 6 d’abril del 2014

LA PENYA B.B. DE MONTCADA I REIXAC,CELEBRA EL SEU
40è ANIVERSARI, AMB LA PRESÈNCIA DEL PRESIDENT COLLET

















(Restaurant Can Piqué, Montcada i Reixac; El Valles Occidental: Josep Maria)

Aquesta nit ha tingut lloc al Restaurant Masía Can Piqué de Montcada i Reixac, en plena Serra de Marina, el sopar del 40è Aniversari de la Penya Blanc Blava d’aquesta població vallesana. El sopar, que s’ha iniciat passades les 21:00hores, ha comptat amb la presència del President del RCD Espanyol  Joan Collet, i de l’encarregat de relacions de l’entitat espanyolista amb les penyes, Jaume Martínez.  La màxima autoritat municipal, l’Alcaldessa de Montcada i Reixac Maria Elena Pérez, acompanyada del regidor d’Esports Marc Rodríguez, no s’ha volgut perdre l’esdeveniment  que ha comptat amb una presència de bon nombre d’espanyolistes.

No ha faltat tampoc a aquest sopar d'aniversari, el President de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol, Alberto Ariza. En el sopar han estat representades les següents penyes: Gran Penya Espanyolista Manigua, Penya Blanc Blava de Blanes, PBB de Mollet del Vallès, L’Escullera, i Pericos de Montmeló.

L’acte ha estat conduït pel tresorer d’aquest ambaixada perica a Montcada, Norberto Sánchez. Moment sempre emotiu en el que sonant les notes de l’himne del RCD Espanyol, ha fet  l’aparició el pastís d’aniversari, així com  el sempre mediàtic instant en que  Maria Elena, Joan Collet, Alberto Ariza i Francisco Martínez, tallen el pastís.  

Després del sopar, s’ha mostrat un video en el que s’han vist imatges dels esdeveniments en que ha pres part la penya, així com un homenatge al fundador de la Penya i ara President Honorífic, Josep Maria Blanch. En el torn dels parlaments, Francisco Martínez, com a President de la PBB de Montcada ha sigut el primer en dirigir-se als presents. El president d'aquesta penya ha estat acompanyat pels membres de la seva junta directiva i per l'anterior president, David Gerbolés. Després ha sigut el torn per Alberto Ariza, qui s'ha dirigit als presents en la seva condició de President de la FCPE.

Joan Collet com a President del RCD Espanyol ha fet un al·legat en les seves paraules per convèncer a tots de que s’ha de recuperar la il·lusió, després d’anomenar els avanços de l’entitat en els darrers temps, les virtuts del nostre estadi, i ha disparat amb bala amb aquells que “presumeixen de valors”; tampoc no ha perdut d’ocasió de recordar que no sempre se’ns tracta amb la importància que mereix aquesta institució a la nostra terra i que moltes vegades fora de Catalunya se’ns reconeix el que aquí se’ns nega.  Ha tancat el torn dels parlaments, l’Alcaldesa de Montcada i Reixac, Maria Elena Pérez.

Posteriorment, torn pel lliurament de diferents plaques de les diverses entitats, mentre que Josep Maria Blanch com a fundador d’aquesta penya espanyolista ha sigut homenatjat després de quaranta anys de servei, la major part d’ells al front de la mateixa, i posteriorment com a president honorífic.  

Després, els membres de les penyes presents han recollit uns presents com a record d’aquest històric aniversari pels pericos montcadencs, i finalment ha hagut una “foto de família”.   Per últim s’ha procedit als tradicionals sorteigs de marxandatge perico, i finalment les senyores presents han rebut un ram de flors. Finalitzat ja l’acte, ha tingut lloc les habituals fotografies del molts dels presents que no han volgut passar l’ocasió sense fotografiar-se amb el President Collet.             

 









S E N T I M E N T P E R I C O . C O M