dimarts, 8 d’abril del 2014

GOLEJADA D'UN CADET "B" (5-0),
QUE TORNA A SITUAR-SE AL CAPDAVANT DE LA CLASSIFICACIÓ

RCD Espanyol Cadet “B”: 5 – UFB Jàbac i Terrassa “B”: 0

Victòria clara d’un Cadet B força superior al seu rival, que dominà el partit des d’un bon primer moment i que encara tingué ocasions per haver aconseguit una renda més alta, sobre tot en el primer temps on els blanc-i-blaus van marxar-se al descans amb una mínima renda.  Amb aquest triomf, i amb la derrota del CE L’Hospitalet a Can Vidalet (2-0), l’equip de David Fernández torna a situar-se al capdavant d’aquest grup 4rt. de Preferent Cadet a manca de 7 jornades per la conclusió del campionat.

Als tres minuts de joc, Fode envià un bon servei des de l’esquerra per que Ferran Jutgla d’una bona volea situés al conjunt espanyolista amb avantatge en el marcador. En aquest primer temps a l’equip espanyolista li mancà encert en els metres finals per pogué deixar l’encontre sentenciat. Fode, rebent en posició dubtosa, retallà varies vegades davant el meta Baeza, però no acabà de decidir-se en rematar i quan ho va fer el seu xut s’estavellà en les cames d’un defensor que havia baixat més ràpid mentre el davanter espanyolista s’ho rumiava més del compte.

Les ocasions sovintejaren l’àrea egarenca. Una passada de la mort de Jutgla per l’altre Ferran (Brugué), no acabà en gol quan ho tenia tot al seu favor; trigà en excés en rematar i quan ho va fer, altre cop un defensor impedí que el segon dels locals pugés al marcador.  En acció individual Ferran Jutgla s’escapà en ràpid contracop travessant bona part del camp, però arribà forçat caient finalment en lluita amb el defensor i no pogué culminar l’acció.

Els vallesans arribaren en el tram final del primer temps amb perill, amb un tret que rebutjà Alex Vega en primera instància, allunyant Pol Hernández el perill finalment. Aquests minuts finals, el Jàbac s’estirà intentant cercar l’empat un cop l’equip estava encara viu davant les ocasions errades dels espanyolistes. Estigueren a punt de donar l’ensurt en una sortida d’Alex Vega que acabà amb la vaselina d’un davanter sortint per sobre la porteria.  Després d’un llançament ras de Brugué que s’estavellà al pal esquerre, s’arribà al descans amb el mínim triomf d’un Espanyol que havia fet mèrits per al menys altre gol més.

I aquest no es va fer esperar gens ni mica. Encara no es complien quaranta segons de joc que en la seva primera intervenció, el golejador Pau anotà el segon en rematar de cap al fons de la porteria egarenca. Amb l’artilleria pesada (Anglada i Pau Salvans), l’Espanyol no va perdonar i va acabar golejant al seu rival en un segon temps en el que no hi hagué color.

Guillem Anglada estavellà uns minuts després el seu llançament al travesser.  Seria el propi Anglada qui deixaria tot sentenciat quan als 26’ del segon període, arrancant i encarant al meta egarenc, establiria el 3-0 superant-lo amb un xut ras. Tan sols dos minuts després Pau elevaria a quatre la diferència rematant amb una puntada a l’esfèrica dins l’àrea, amb prou efectivitat. Anglada va tenir en les seves botes el cinquè, retallant al porter, però el seu xut fou tret per un defensor sota pals. Finalment, a 8 minuts de la conclusió del partit,

Pau Salvans aconseguí establí el 5-0 anotant el seu particular hat-trick, quan recollint un bon passi en profunditat i arrencant al límit del fora de joc, amb l’avançada defensa dels vallesans, marca amb un letal remat. En el darrer minut el Jàbac s’acostà amb perill en una embolicada jugada amb varis refusos, però la defensa espanyolista molt solvent diumenge, no donà cap tipus de concessió.

Fitxa técnica:
RCD Espanyol: Alex Vega, Albert, Pol Hernández, Alex Cubedo, Arnau, Pol Lozano, Jutgla, Guillem, Brugué, Izan i Fode.
Substitucions: Marc Llinares, Josep, Gaku, Mateo, Anglada, i Pau per Pol Hernández, Jutgla, Guillem, Brugué, Izan i Fode, m. 41. Altre suplent: Adrián (p.s.).

UFB Jàbac i Terrassa: Alberto Baeza, Aleix Ferré, Iván Jiménez, Carlos Aguilar, Sergi Besonías, Jaume González, Sergi Martínez, Pau Retuerto, Pablo Jiménez, Joel Ruíz i Pau Viñas.
Suplents: Eric Pie, Guillem Tasias, Eduard Sasot (p.s.), Xavier Cencillo, Quim Sansó i Arnau Casas.

Àrbitre: Martí Huertas Vázquez. Cartolines grogues als locals Pol Lozano, m.32  i Marc Llinares, m.73, i als visitants Carlos Aguilar, m. i Sergi Martínez, m. 34. Va amonestar al tècnic visitant Jordi Mota, m. 23.

Gols: 1-0: Jutgla, m. 3; 2-0: Pau, m. 41; 3-0: Anglada, m. 66; 4-0: Pau, m. 68; 5-0: Pau, m. 71.

Incidències: Encontre corresponent a la 23èna. jornada del campionat de lliga del grup 4rt. de Preferent Cadet, disputat al camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, el matí del passat diumenge. Temps assolellat, temperatura primaveral, augmentant clarament amb transcurs del partit.

CLASSIFICACIÓ PREFERENT CADET, GRUP 4rt.