divendres, 9 de maig del 2014

ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA DE LA FCPE.
MATARÓ ORGANITZARÀ EL 25è APLEC DE 2015.





(Auditórium de l’Estadi RCDE a Cornellà – El Prat, El Baix Llobregat: Josep Maria)

Aquest vespre des de les 20:00hores, ha tingut lloc l’Assemblea Extraordinària de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol a l’Auditòrium de l’Estadi RCDE.

L’assemblea, conduïda pel Secretari de la FCPE Daniel Bosch, ha donat inici amb la lectura de la relació de penyes presents: Aliança Perica, Argentona, Bages, Baix Penedès, Bellvitge, Blanes, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Farmapericos, Gar-Rafeques, Gelida, Igualada, Els Incansables,  Joan Verdú-Esquerra de l’Eixample, Juvenil Espanyolista, La Garriga, L’Escollera, GPE Manigua, Martorell, Masnou-Alella-Teià, Mataró i Comarca, Mediterrània Castelldefels, Molins de Rei, Mollet del Vallès, Montcada i Reixac, Montsià-Baix Ebre, Navarra- Rafa Marañón, Nou Barris, Olost i Comarca, Perico Ferroviari, Pericos de Montmeló, Pericos de Vilassar Mar, Pericos del Berguedà, Pericos del Pallars, Pericos Fidels, Pericos Moteros, Poble Nou, El Prat de Llobregat, Premià de Mar, Riudecanyes, Rubí, Sabadell, Sant Andreu del Palomar, Sant Boi, Sant Celoni i Comarca, Sant Joan Despí, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló,  Sants-Hostafrancs, Terrassa, Tordera, i Torredembarra,

Posteriorment ha tingut lloc l’aprovació de l’anterior acta per total unanimitat, i el President de la FCPE Alberto Ariza ha passat a anomenar les diferents actuacions de la seva junta en l’espai de temps des de la darrera assemblea.  Ha comentat la notic de les dues noves penyes que s’han creat darrerament: Pericos de Levante i  Peña Perica de Berlín.  Temes com les protestes amb diferents comunicats oficials que s’han fet públics com el que es va redactar per les declaracions del tinent alcalde Martinez Flor de l’Ajuntament de Cornellà, contra el propi President del RCDE Joan Collet per sumar-se a la petició d’indult a l’expresident del Sevilla FC, el condemnat Del Nido, entre altres assumptes. També ha parlat Ariza de la crida que es va fer a les penyes per part de la FCPE per recolzar el femení en moments delicats en els que es trobava immers en la lluita pel  perill de descens, del comunicat de queixa pel tema de l’actuació dels Mossos en el derbi i en el següent encontre davant el Rayo, i sobre el recent comunicat envers l’aparició de la Plataforma FE (Futur Espanyol).  

El responsable del RCD Espanyol amb les Penyes, Jaume Martínez, ha comparegut per explicar la nova iniciativa que tindrà lloc la propera temporada i que el club i la FCPE havien decidit s’estrenés aquest final de temporada. Es tracta de les “TROBADES INFANTILS RCDE”, actes que organitzats en una diferent penya en cada ocasió, en  comarques menys pròximes que tinguin menys ocasió de veure als jugadors espanyolistes per la llunyania, i amb l’assistència i col·laboració de les penyes pròximes de la comarca, s’ompli el recinte de nens per rebre la visita de jugadors del RCD Espanyol del primer equip i jugadores del femení.

Quelcom sempre molt demanat per les penyes, l’aparició dels jugadors del primer equip com a instrument social de l’entitat per fer espanyolisme i que aquest arreli en els diversos indrets de la geografia catalana. Esperem tinguem sort i es guanyi a Osasuna per que al marge de la pròpia situació esportiva, tampoc quedi l’acte força deslluït tan sols tres dies després.  En aquesta primera “Trobada Infantil” tindrà lloc el proper dimecres a les 18:00h. al Teatre de Blanes, organitzat per la Penya Blanc Blava de Blanes amb Ramon Lluis al capdavant d’aquesta ambaixada a la comarca gironina de la Selva, inici geogràfic de la Costa Brava.  

Posteriorment ha tingut lloc la presentació del 24è Aplec de Penyes del RCD Espanyol que tindrà lloc a Torredembarra organitzat per aquesta ambaixada perica presidida per Joan Rovira. Amplia i exhaustiva exposició a càrrec dels dirigents d’aquesta penya al Baix Gaià, amb una presentació power point i unes diapositives del que consistirà les tres jornades de l’Aplec i que poden veure a través de les fotografies a la part inferior d’aquest article.  S’ha mostrat totes les característiques socials, històriques i culturals, gastronòmiques, i tradicionals d’aquesta vila marinera del Tarragonès. També s’ha referit a exjugadors espanyolistes fills d’aquesta vila i dues jugadores que ara mateix formen part del futbol base femení (l’Anna Ruíz del Juvenil i l’Andrea del infantil).     

Després el torn ha sigut per decidir on es celebrarà el  25è aplec. Com finalment només hi ha hagut una candidatura, aquesta ha sigut proclamada oficialment. La Penya Blanc Blava de Mataró organitzarà el que coincidirà amb el quart de segle des que en 1991 sota la presidència de Julio Pardo va tenir lloc per primer cop a Pineda de Mar.

Com és preceptiu, s’ha posat punt i final a l’assemblea amb el torn pels precs i preguntes, finalitzant la mateixa als voltants de les nou i vint de la nit.                

24è APLEC DE PENYES A TORREDEMBARRA.














S E N T I M E N T P E R I C O . C O M