divendres, 9 de maig del 2014

L'ESPANYOL DECIDEIX RENOVAR A J.A. MONTES.


El RCD Espanyol feia ahir pública la renovació del tècnic del primer equip femení José Antonio Montes Alcaráz.

José  Antonio Montes, nascut en 1968 a Sentmenat,  després d'haver estat amb més pena que glòria a clubs com el Ripollet, Olesa, al San Cristóbal, o al CE Manresa on tan sols va pogué triomfar en la seva primera temporada de la seva primera etapa, i amb uns quants descensos a les seves espatlles en el seu currículum, arribava a l’entitat espanyolista. Fou presentat  pel Vicepresident i dirigent del futbol femení espanyolista Albert Garrofé, el passat 22 de gener per fer-se càrrec de l’equip després del fiasco de Santiago García Sueira “Susi” i després que “Titi” Camúñez qui va agafar posteriorment les brides de l’equip, tampoc pogués revertir la situació sempre amb la dificultat afegida de la interinitat del seu nomenament.      

Debutant davant l’Athletic Club a la Ciutat Esportiva Dani Jarque (1-2), el seu balanç en números ha sigut:  4 victòries, 4 empats i 5 derrotes, 21 gols a favor i 27 en contra.  Números bastant discrets amb els que ha finalitzat en 11èna. posició ben allunyat de les posicions de privilegi i inclòs de la vuitena posició que donava dret a disputar la Copa de la Reina. Bé es veritat, que va agafar l’equip amb una posició bastant delicada a la jornada 17èna. sent l’equip 13è.  a la classificació a 5 punts del descens però només a 3 de la Copa de la Reina i a més disposant gairebé de tota la segona volta del campionat per redreçar l’equip espanyolista.  

Al menys, la noticia positiva és en si mateixa el propi nomenament. O sigui, la voluntat manifesta de que el futbol femení continuarà una temporada més, que ja com estan les coses a Can Perico en totes les vessants, però sobre tot a nivell econòmic,  ja sembla prou... El temps i els resultats diran si la decisió és o no encertada...  





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M