diumenge, 31 d’agost del 2014

AIXÒ NO FUNCIONA...
(1-2): DOLENTA NIT PER CELEBRACIONS...

RCD Espanyol: 1 - FC Sevilla: 2

Derrota en el Power 8 Stadium en una nit de celebracions, d’un Espanyol que segueix donant una pobre imatge,  agreujada per un sistema de joc que no sembla el més adequat a tenor dels elements que té Sergio González a la plantilla, i agreujada  per unes baixes importants com son Caicedo, Fuentes i la ja definitiva de David López al mig del camp al ser traspassat al Nàpols. 

Futbol ràpid però molt imprecís en els primers minuts per ambdós equips. Colotto providencial ha evitat mals majors en una acció de Vitolo als 9 minuts de joc.  La primera  dels locals en bola profunditat per Montañés  que lluitant es fa amb la bola i davant el meta Barbosa endarrereix per Sergio García qui xuta estavellant la pilota al pal sense que posteriorment Abraham pogués rematar amb èxit. Aquesta jugada podia haver canviat la decoració d’un partit que afrontava Sergio González amb un joc obert, gairebé suïcida, davant un Sevilla amb molt ofici.  Els andalusos amb un ràpid  contracop han tingut una bona oportunitat quan Bacca se l’ha acabat jugant davant els centrals rematant i aturant Kiko quan tenia a Denís Suárez i a Aleix Vidal a l’altre cantó.

Sergio García al 26’ protagonitza l’ensurt en rebre un cop d’esquenes a càrrec de Nico Pareja. La falta la llença molt malament Salva Sevilla, tornant-se a reintegrar al terreny de joc el del Bon Pastor.  En la jugada següent és Colotto qui reclama un cop de colze al rostre en la lluita amb Krychowiak. Curiosa la circumstància que després d’un remat de Colotto en un centre passat en jugada d’estratègia a l’acció següent, seria el propi Colotto qui si seria amonestat per obstaculitzar al meta a l’hora d’efectuar la sacada. Cartolina absurda de nou, que podia condicionar al central espanyolista quan mancava encara tanta estona de joc.           

Als 33’ bona obertura per la dreta per la centrada de Coke, rematant de primera Bacca dins l’àrea superant a Kiko Casilla. Malament se li posaven les coses per l’equip de Sergio.  Els blanc-i-blaus mostraven desajustos defensius que sortosament no han sigut més  aprofitats pel quadre andalús per pur miracle....  Mentre, a l’altre àrea de nou malbarata Salva Sevilla un llançament lateral de falta quedant-se-li altre cop ben curta la pilota penjada.

En els darrers minuts del primer període, el Sevilla ha mantingut la possessió durant massa temps, jugant amb tranquil·litat en el seu propi terreny davant un Espanyol amb molt poca sang que li ha costat anar a pressionar la circulació horitzontal dels andalusos. El Sevilla molt expeditiu, no s’ha estat de contemplacions  a l’hora de deixar anar garrotades amb certa permissibilitat arbitral a l’hora de mostrar les cartolines, i que no ha donat opció als blanc-i-blaus. En el darrer minut ha sigut enderrocat Montañés en el vèrtex de l’àrea per Coke llençant-se al seu damunt. Undiano no ha volgut assenyalar la possible pena màxima, en no veure intencionalitat en una acció que a bon segur hagués pogut capgirar la sort del partit.

Al segon temps, el polonès Krychowiak en jugada individual obliga a intervenir a Kiko aturant el seu llançament. El meta d’Alcover surt de manera força arriscada fora de la seva àrea a la lateral en una bola dividida i veu la cartolina groga en l’acció per rebutjar tocant amb la mà l’esfèrica. Es llença la falta des de l’esquerra de l’atac visitant a càrrec de Denís Suárez, i Iborra rematant de cap al fons de la porteria,  deixa el partit pràcticament vist per a sentència.

Retallaria distàncies Stuani rematant de cap al 60’ una bola centrada des de l’esquerra en centre de Víctor Sánchez qui havia rebut de Montañés. L’Espanyol es tornava a ficar en el partit davant un Sevilla que pensava ja tenir-ho tot fet. El col·legiat li perdona a Iborra la cartolina en  una dura entrada a Sergio García en el 68. Molt dolent també el llançament directe d’Abraham en una acció que podia haver tret més profit l’Espanyol. Al menys el tant censurat i vilipendiat Simao les col·locava on volia, molt al contrari del que avui han demostrat els llançadors espanyolistes.   

Stuani fica una bola elevada per l’entrada de Sergio qui engalta un fluix i forçat remat que no pot sorprendre a Barbosa (71’).  A un quart d’hora del final, torna el joc esbojarrat d’ambdós conjunts amb anades i tornades sense precisió en els darrers passis i propiciant nous contracops mal resolts.  El Sevilla ho fia als individualismes de Deulofeu i Aleix Vidal, en ràpids contraatacs en els que Víctor Álvarez després de patir força s’ha acabant refent davant l’extrem culer. Banega en el 79’ , després d’un bon detall tècnic, envia el seu remat perillosament fora a la dreta.  

El Sevilla ha pogut sentenciar en el 86’ salvant Kiko en rebutjar el remat del mig Iborra. Kiko rebutja com pot un servei de cantonada directe i enverinat de Deulofeu.  En el 88’ ha sigut Aleix Vidal qui amb Kiko ja batut,  ha remat ras i creuat a l’esquerra de la seva porta.  Tres minuts d’afegit en els que en el darrer minut una falta penjada per Joan amb tot l’Espanyol bolcat a l’atac, s’ha llençat sense conseqüències.  El partit ha mort amb un contracop andalús tallat clarament en falta pels espanyolistes. El llançament en el 94’ a càrrec de l’ex Nico Pareja, s’ha estavellat en la creueta de la porteria de Kiko Casilla.  

Dues jornades i un sol punt, i a més aquest, de pur miracle doncs tothom sap quan es va empatar a Almería. L’equip segueix deixant molts dubtes tant en el terreny de joc, com – i això és força greu – des de la banqueta. Veurem si en aquestes darreres hores arriba algun reforç (o alguna inutilitat més... per que sense diners poca cosa bona es pot fitxar) i si d’una vegada es recuperen els dos jugadors lesionats que falta fan a les seves demarcacions. Mentre, que Sergio González reflexioni i modifiqui el que hagi de modificar i plantegi el que cregui sigui més adient a tenor dels jugadors que disposa, per damunt d’opinions radiofòniques i de desitjos populistes de club gran... vingut a menys.


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: KiKo Casilla; Javi López, Colotto, Álvaro, Víctor Álvarez; Víctor Sánchez; Stuani, Abraham, Salva Sevilla, Montañés; i Sergio García.
Substitucions: Lucas Vázquez per Salva Sevilla, m. 55; Joan per Abraham, m. 70; Jairo per Montañés, m. 79.

FC Sevilla: Barbosa; Coke, Pareja, Carriço, Fernando Navarro; Iborra, Krychowiak; Aleix Vidal, Denís Suárez, Vitolo; i Bacca.
Substitucions: Banega i Deulofeu per Denís Suárez i Vitolo, m. 72; Figueiras per Coke, m. 83.

Àrbitre: Alberto Undiano Mallenco, del comitè territorial navarrès, assistit en bandes per Roberto Díaz Pérez del Palomar i Jesús Zancada Lobato.  Cartolina groga a Colotto, m. 30, Vitolo, m. 34, Kiko Casilla, m. 55, Víctor Sánchez, m. 63, Fernando Navarro, m. 71 i Lucas Vázquez, m. 89.  

Gol: 0-1: Bacca, m. 33; 0-2: Iborra, m.56; 1-2: Stuani, m. 60.

Incidències: Encontre corresponent a la segona jornada del campionat de lliga a la Primera Divisió, disputat en el Power 8 Stadium. 16.940 valents espectadors (amb presència també sevillista), en aquest infame horari. Precisament, en aquest encontre, un quart d’hora abans de l’inici del partit, ha tingut lloc els actes de presentació i inauguració del nom comercial de l’estadi.   Álvaro González, trofeu al millor jugador del Ciutat de Barcelona – Memorial Fernando Lara, gentilesa de Cerveses Damm. Emotius com sempre en els Espanyol-Sevilla, els minuts 16 i 21. Debut de Lucas Vázquez i dels jugadors de la pedrera, Joan Jordán i Jairo Morillas.   


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bueno poco a poco se va cumpliendo lo que algunos nos temiamos, Sergio no puede llevar a este equipo, yo lo veo muy relajado, y porque no decirlo, demasiado " colegueo " esta ahir porque no habia oportunidad de coger a otro, Lardin te has lucido,tu colega no puede

Anònim ha dit...

No em va desagradar el partit d'ahir a la mitjanit contra el Sevilla. Vaig veure un Espanyol amb molt bona actitud i molta pressió sobre la sortida de pilota del Sevilla. Això sí, també vaig veure una gran manca de creació de perill i de xut contra la porteria rival. Un defecte que ja fa massa temps que dura. El resultat just hauria estat l'empat a dos. Ah, i si per algú no ho sabia, l'àrbitre Undiano Mallenco més que discret i qüestionable, és internacional. Això demostra l'escandalós baix nivell de l'arbitratge futbolístic espanyol. Aquesta temporada, no ens enganyem, el nostre objectiu és quedar per damunt de la 16a posició i salvar-nos, res més. Cal no fer volar coloms. També va quedar clar que Álex Fernández encara compta menys amb en Sergio que el que comptava amb Aguirre. I l'inefable Tebas segueix sense voler veure que està acabant amb l'assistència de públic als estadis.
PRÍNCEP




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M