dilluns, 1 de setembre del 2014

AGENDA SOCIAL

GRAN PENYA ESPANYOLISTA MANIGUA.

COMENCEN LES ACTIVITATS ESPORTIVES

Aquesta propera setmana comencem les activitats esportives de la temporada 2014-2015. A partir de dilluns, la planificació, els entrenaments i els amistosos serà la tasca desenvolupada per als nostres deu equips en competició: Prebenjamí, Benjamí "B", Benjamí "A", Aleví "B", Aleví "A", Infantil, Cadet "B", Cadet "A", Juvenil "B" i Juvenil "A" més l'equip de formació: Escola.


PENYA BLANC BLAVA DE SANT JOAN DESPÍ.

XIV JOAN BABOT.

Es motivo de orgullo para nuestra entidad presentar el cartel de la XIV edición de nuestro TORNEO JOAN BABOT , que en la presente edición y de ahora en adelante se disputará en la especialidad de fútbol sala CADETE de segundo año .

Nuestro torneo lleva disputadas 13 ediciones pero en la especialidad de fútbol -11 infantil. En ellas ha sido desde hace más de una década REFERENTE de los torneos de pretemporada de fútbol 11 infantil , reuniendo equipos como :

RCD Espanyol, FC Barcelona , Real Madrid CF , Valencia CF , RCD Mallorca , Real Betis Balompié, Villarreal CF , Athletic Cub de Bilbao , Real Zaragoza, CF Damm , UE Cornellà , etc,.

El prestigio del mismo ha trascendido más allá del panorama del fútbol catalán , siendo altamente reconocida su organización , seriedad y la calidad de los equipos participantes. Medios de comunicación como prensa escrita , radio y TV han cubierto nuestras ediciones con una gran repercusión mediática que ha sido uno de los alicientes para los chicos que lo han disputado y que sin duda para nosotros , son los verdaderos protagonistas del torneo .

El hecho de que nuestra “Escuela de Fútbol Sala BLANC BLAVA DESPÍ”  haya tenido y tenga la gran proyección que demuestra hasta la fecha y desde hace ya 8 años , nos ha hecho meditar y adoptar la medida de convertir este gran evento deportivo  en una gran fiesta del deporte que todos trabajamos y admiramos como es el fútbol sala base .

Queremos volcar nuestros esfuerzos en que el éxito conseguido en las anteriores ediciones se traslade a partir de ahora en el fútbol sala y ayude a difundir al más alto nivel éste nuestro gran y espectacular deporte en el que trabajamos durante todo el año .Por ello les agradeceríamos hagais la mayor difusión posible en sus medios para entre todos conseguir dichos objetivos.

La Junta Directiva.


PERICOS DE VILASSAR

VII CIGRONADA PERICA

Amb la col·laboració del BAR PINOTXO del Mercat de la Boqueria, tindrem el menú típic de cada any, animació musical, rifa amb premis per tot-hom ,representació del Club, Federació de Penyes i personalitats del món de l’Espanyol.

Com ja sabeu podeu convidar els vostres parents i amics amb la seguretat que ho passarem molt bé.
Us esperem a tots.



PENYA ESPANYOLISTA DE SITGES

XXX Aniversari

Amb motiu del 30 aniversari de la nostra Penya, us convidem al sopar de celebració que farem el proper 10 de setembre a l'Hotel Melià de Sitges a les 21 hores.

Serà un sopar molt especial perquè comptarem amb la presència de Presidents del RCDE que hem tingut durant aquests darrers 30 anys. Així mateix, comptarem amb els trofeus conquerits pel RCDE aquests darrers anys (copes del Rei, sotscampionats UEFA) perquè us pogueu fer fotos amb tots ells.

Tothom que vulgui assistir a la celebració es pot apuntar trucant-nos al teléfon 678 042 566, enviant un correu electrònic a penyaespanyolistasitges@hotmail.com [1] o mitjançant les xarxes socials.

El pagament s'haurà de fer efectiu com a màxim el dia 5 de setembre mitjançant un ingrés al compte bancari del Banc de Sabadell ES38 0081 1740 1800 0100 6704 indicant el nom de la Penya i el nombre d'assistents. 

UN DE VOSALTRES ESTÀ CONVIDAT sempre i quan vingui acompanyat d'una o més persones.  US ESPEREM!!!!

La Junta directiva





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M