dilluns, 1 de setembre del 2014

JULIO REY CEDIT A LA POBLA DE MAFUMET.
MOHA, RESCINDEIX EL SEU CONTRACTE


Julio Rey Ábalo, (Villagarcía d’Arousa, 18/03/95) va arribar al futbol base espanyolista procedent del Arosa SC l’estiu passat sent juvenil de darrer any, precedit d’una aurèola de gran jugador. Tot i que ha sigut un dels puntals del Juvenil A espanyolista aconseguint 7 gols amb l’equip de David Gallego, i de ser un dels tres jugadors que finalitzaven l’edat juvenil (els altres dos eren Jafar i Traoré)  que havien pujat al filial fent la pretemporada amb l’equip espanyolista, finalment no ha comptat en el projecte de Planagumà per aquest exercici.  En les dues jornades de lliga, no ha entrat en cap de les convocatòries del tècnic espanyolista. L'extrem gallec anirà cedit al CF Pobla de Mafumet, equip de la Tercera Divisió entrenat enguany per Martín Posse.

Mohamed Chaoui “Moha” (1995), procedent de la UE Figueres arribà l’estiu passat al RCD Espanyol jugant al Juvenil “A” i en la segona volta en el Juvenil “B”. Moha, a qui li mancava un any de contracte finalitzant de juvenil, clarament no comptava pels tècnics espanyolistes no participant aquest estiu en la pretemporada del segon equip perico, doncs en el filial blanc-i-blau ja si troba la porteria coberta, precisament amb tres guardametes (Andrés, Néstor i Koke). L’entitat espanyolista i el meta d'ascendència marroquí, finalment han arribat a un acord per rescindir el seu lligam contractual, per fitxar pel CF Reddis, (1a. Catalana), filial del CF Reus Deportiu.  


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaya, pues otro caso sorprendente que no cuenten con Moha, al igual que con Ayoub, pero bueno, últimamente con el tema de los porteros tanto en las categorías inferiores como con el primer equipo esta pasando algo raro.

Josep Maria ha dit...

Entre el filial, y los juveniles, se han fichado 6 porteros este verano, cediéndose uno de ellos al Jàbac. Con 5 altas de porteros, fácil és que hayan bajas...
Saludos!.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M