dissabte, 20 de desembre del 2014

UN ANY MÉS, TINGUÉ LLOC AHIR NIT,
EL SOPAR DE NADAL DE LA GPE MANIGUA














(Hotel Hesperia del Mar; Barcelona: Josep Maria)

Ahir nit, a l’Hotel Hesperia Mar al carrer Espronceda de la capital de Catalunya, tingué lloc el tradicional sopar de Nadal de la GPE Manigua.  Amb la presència del conseller director de gestió de control de l’entitat, Ramon Robert, i sota la presidència de Dani Bosch, aquesta ambaixada perica que dins de pocs mesos complirà seixanta anys (seixanta anys sense trampa ni cartró, amb documents fidedignes que així ho demostren) celebrà un any més aquest tradicional esdeveniment aplegant-se un bon grapat de pericos dels que sempre estan en primera línia social a la nostra entitat en torn a un esplèndid àpat.  La Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol estigué representada per la seva Vice-presidenta segona, Araceli Pérez.  

Al sopar hi van estar representades les següents penyes del RCD Espanyol: Els Incansables, P. Blanc Blava de Martorell, Penya Espanyolista de Cornellà (amb Xavi Edo també de la junta de la FCPE), Sarrià Nord, i la Penya Blanc Blava de Sabadell. Totes elles, junt a l’Hotel Hesperia per les facilitats donades, els hi van ser lliurats els recordatoris d’aquest esdeveniment.    

Com també ve sent tradicional, durant el sopar es projectà un dvd amb composició musical inclosa obra del vice-president Jordi Llopis amb el detall  de totes les activitats i esdeveniments que la penya ha pres part en aquest darrer any, i els èxits i actes relacionats amb el futbol base de l’entitat, sota les notes de l’himne de la GPE Manigua, no faltant tampoc els actes de l’Aplec de Penyes i Gala de Penyes en que aquesta ambaixada espanyolista barcelonina ha estat present durant aquest 2014, mentre sonava l’himne de les Penyes del RCDE.   

En aquest sopar com ve sent també habitual es lliuraren les següents distincions: a la difusió del sentiment espanyolista, el guardonat fou el professor d’economia de la Universitat de Barcelona, Gonzalo Bernardos, qui com a tertulià habitual en un munt de mitjans de comunicació, sempre ha fet palesa la seva condició de perico amb orgull, defensant el dret a la pluralitat esportiva. El guardó Elena Alcoverro fou per Domènec Gómez, penyista i activista perico,  per la seva trajectòria de perico a la Penya Manigua, a la Penya El Perico Urbà, a la FCPE i a la publicació espanyolista 23 Perico com a redactor en cap (el seu director, Sergio Fidalgo en la seva condició de soci manigüero també estigué present).

En el moment dels parlaments intervingueren els dos guardonats, Gonzalo Bernardos i Domènec Gómez, Dani Bosch com a President de la GPE Manigua,  Araceli Pérez representant la FCPE, i tancà protocol·làriament el torn dels parlaments el Conseller Ramon Robert.  El conseller representant al RCD Espanyol feu lliurament d’una placa a la GPE Manigua que recollí el President Dani Bosch.

No faltaren els habituals sorteigs de productes pericos, i finalment passada l’una de la matinada tancà l’acte el conductor i speaker del mateix, Antoni Itarte, agraint un any més la presència dels assistents amb unes emocionades paraules del que representa ser perico dins d’aquesta societat.                    

Serveixin aquestes darreres paraules en aquest relat d’aquest sopar de Nadal de la GPE Manigua, per mostrar la satisfacció reconeguda i segur compartida per tots els presents,  en vers el soci número de l’entitat manigüera, Jordi Llopis, qui després d’un any molt dur viscut per ell, està ja plenament amb nosaltres altre cop. A ell va dedicat aquest ampli reportatge gràfic,  i aquestes darreres sentides paraules. 
  





1 comentari:

Anònim ha dit...

Moltes gràcies, Josep M.!
P.M.
Enhorabona per la feina.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M