INFANTILS FEMENINS: LA PENYA BLANC BLAVA LA ROCA
REMUNTA UN 2-0, I SENTÈNCIA PRÀCTICAMENT EL CAMPIONAT

CRISTIAN GALAS NEBOT, (VALL D'UXÓ, 15/02/1992) NOU FITXATGE DEL FILIAL ESPANYOLISTA. EL CENTRAL ARRIBA PROCEDENT DEL VILLARREAL "B".

RCD Espanyol Infantil “A” Femení: 2 –  Penya Blanc Blava La Roca: 3

Derrota de l’Infantil espanyolista davant el líder, la Penya Blanc Blava de La Roca, en partit que enfrontà als dos primers classificats del segon grup de Primera Divisió Infantil-Aleví Femenina. Les de Jaime Gerbolés s’avançaren poc abans de finalitzar el primer període i ampliaren l’avantatge en un segon gol que semblava encarrilar el partit, minuts abans del descans.

Però la reacció visitant no es va fer esperar i acabà igualant l’encontre a manca dels darrers divuit minuts de joc. En el darrer període, quan mancaven quatre minuts pel final del matx, les vallesanes van acabar de capgirar el resultat i es van endur el triomf.

Una victòria que tal com estava la classificació (4 punts de diferència abans de la disputa d’aquesta jornada), es pràcticament insalvable per les espanyolistes, doncs a manca de 8 jornades pel final, l’equip de La Roca avantatge en 7+ gol-averagage, a l’equip blanc-i-blau, que per cert, continua sent segon ja que el Sant Gabriel no va passar de l’empat davant l’Europa (1-1).

RCD Espanyol: Sandra López, María Tostado, Noelia Muñoz, Paula Sanabría, Roses Badía, Paula Jiménez, i Julia Guerra.
També: Anna Antuña (p.s.), Xènia Pérez, Natàlia Encinas, i Eva Fuster.

Penya Blanc Blava La Roca: Natàlia García, Marina Jover, Elena González, Andrea Bernes, Marta Vilarrasa, Judit Xiyue, i Paula Rosales.
També: Neus Junca, Sandra Sánchez, Emma Loughman, Laia Boter i Mariona Montolio.

Àrbitre: Rubén Estéban Martínez, de la delegació de Barcelona.

Gols: 1-0: Paula Sanabría, m. 16; 2-0: Xènia  Pérez, m. 34; 2-1: Marta Vilarrrasa, m. 53; 2-2: Marta Vilarrasa, m. 54; 2-3: Emma Loughman, m. 68.

Incidències: Encontre corresponent a la 14èna. jornada del campionat de lliga del grup 2n. de Primera Divisió Infantil-Aleví Femenina, disputat el matí del passat diumenge al camp de F-7 de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL-ALEVÍ FEMENINA. GRUP 2n.