dimarts, 3 de febrer del 2015

EL FEMENÍ "B" ES COMPLICÀ EL TRIOMF,
EN EL SEGON TEMPS DAVANT L'EQUIP BALEAR (2-1)

RCD Espanyol Femení “B”: 2 –  AD Son Sardina: 1

Victòria del conjunt espanyolista davant el conjunt balear del Son Sardina. Les de Palma de Mallorca, que a la primer volta van guanyar 2-0, van veure com les espanyolistes li tornaven el resultat en el primer temps, però després de desaprofitar clares ocasions, tot es complicà amb el gol visitant i l’expulsió d’Andrea, jugant amb deu durant vint minuts l’equip de Juliana García, i mantenint el mínim triomf malgrat els intents de les grogues per assolir l’empat.  Amb aquest triomf l’equip espanyolista recupera la quarta plaça, tot i que empatades amb els mateixos punts que Europa i Seagull.

Després d’un primer quart més anivellat tot i el major domini local, a partir del quart d’hora s’incrementà el domini espanyolista. Ainhoa Alonso enviaria una rematada per sobre el travesser al 18’. Paula Bolta, retallant en la frontal, també acabaria sortint el seu llançament per sobre la porteria de Magdalena. Als vint-i-tres de joc, Andrea Granados rep en profunditat i avançant cap a l’àrea, no perdona i de xut ras supera la sortida de la portera del Son Sardina.

Passada la mitja hora de joc, contracop espanyolista en el que després de recuperar una pilota, Laura obre per Ainhoa qui avança pujant per la dreta i centra perfectament per que Ari Forment controli i marqui el segon gol de les catalanes. Abans del descans l’equip balear disposà d’una bona oportunitat en el llançament d’un lliure directe que sortí llepant el travesser. Amb un xut bombejat per sobre la porteria del Son Sardina, s’arribà al descans amb victòria 2-0 de l’equip espanyolista.

En el segon temps, una pèrdua d’Altmann origina una jugada de perill a càrrec de Jessica escapant-se però molt bé la pròpia jugadora perica en tasques defensives rectifica i soluciona la compromesa situació.  Ainhoa necessità de les assistències però es reintegrà al joc fins que fou substituïda posteriorment.  La visitant Tània envià un llançament que colpeja en la part superior del travesser de la porteria espanyolista. Al contracop l’Espanyol tindria el 3-0 en una jugada en la que s’escapà tota sola Ari davant la desesperada sortida de Magdalena, però la davantera espanyolista en aquesta ocasió estavellà el seu remat al cos de la porter mallorquina.

Sense solució de continuïtat, del que podia haver sigut la sentència del partit, es passà ràpidament al 2-1, quan una pilota que no aconsegueix rebutjar amb solvència la defensa local, i amb Paula Bolta a la gespa i després de varis rebots, la bola li cau a Marta Serra qui ho aprofita per afusellar a Andrea.

A manca de 18 minuts pels noranta reglamentaris, Andrea Granados que ja venia “calenta” d’una acció precedent, salta deixant anar el colze i el col·legiat que ho va veure i no li perdonà la cartolina vermella, quedant-se l’Espanyol amb deu jugadores.  Una falta directa molt perillosa a la frontal (78’), la llença el Son Sardina tant malament com sap Tania Sánchez.

Arribant ja al final del partit, la capitana espanyolista Laura llença una pilota bombejada gairebé des de mig camp, però se li envà fora a l’esquerra de la porteria.  El Son Sardina tindria la darrera opció penjant al 92’ i mig una falta des de mig camp, que acabaria sense conseqüències davant la solidesa d’una defensa improvisada amb la sensible baixa de Mónica Bácter lesionada greument en el partit davant el Sant Gabriel (veure primera foto).

Aquest cap de setmana hi ha aturada a la lliga tant a Primera com a Segona, a causa dels compromisos internacionals de la selecció espanyola, però l’equip de Juliana disputarà un amistós davant el Seagull a Badalona.

RCD Espanyol: Andrea Giménez, Mireia, Chama, Ferrero, Ángela, Bolta, Altmann, Ainhoa, Ari, Laura i Andrea Granados.
Substitucions: Carla Moyano per Mireia, m. 63; Ari Cat per Ángela, m. 70; Ivet Coll per Ainhoa, m. 73. Altre suplent: Aran (p.s.).

AD Son Sardina: Maria Magdalena, Claudia Nicanor, Laura González, M. Victòria, Estefania Sánchez, Jessica Casas, Chloe Serra, Tania Sánchez, Marta Balle i Isabel Naranjo.
Substitucions: Marta Serra per Chloe, m. 48; Alejandra Tortosa per Estefania Sánchez, m. 79; Maria Vallejo per Tania Sánchez, m. 82; Gemma Fernández per Laura González, m.89. Altre suplent: Marta Darder (p.s.).

Àrbitre: Rubén Mancera Antón, de la delegació d’ El Maresme, assistit en bandes per Xavier Suárez Salas i Soufiane El Aas Aas Serroukiz. Cartolina groga a la visitant Marta Valle, m. 57 i cartolina vermella directa a la jugadora espanyolista Andrea Granados, m. 72  per entrar a una adversari amb el peu i colze a l’alçada del maluc i amb força excessiva, segon redactà a l’acte el col·legiat.

Gols: 1-0: Andrea Granados, m. 23; 2-0: Ari, m. 33; 2-1: Marta Serra, m. 65.

Incidències: Encontre corresponent a la 16èna. jornada del campionat de lliga del grup 3r. de Segona Divisió Nacional Femenina, disputat en el camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Temps assolellat, ambient força ventós i fred.

CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ FEMENINA, GRUP 3r.