dimarts, 24 de març del 2015

EL BENJAMÍ "A" DESAPROFITA UN 3-0 DAVANT
UN FC BARCELONA QUE ACABA IGUALANT EL DERBI















RCD Espanyol Benjamí “A”: 3 – FC Barcelona “B”: 3

Els deixaren vius. L’Espanyol va tenir contra les cordes al FC Barcelona en el derbi de benjamins de Preferent, grup 2ón, en partit jugat el passat dissabte. Els blanc-i-blaus es marxaren al descans amb un rotund 3-0 després d’uns meravellosos vint-i-quatre minuts en el que van apallissar a un Barcelona que tot i sent un “B” és també de segon any i que a sobre venia reforçat amb dos davanters del conjunt Benjamí “A” com son Iker Bravo (40 gols ja anotats aquesta temporada) i Bilal Achhiba (30 gols).  Però en el segon temps l’equip barcelonista sortí amb més decisió i convençut de que pitjor no ho podia fer i s’animà amb el primer gol, mentre que a l’Espanyol se li va fer molt, molt llarg el partit.  

L’inici perico fou espectacular. Als tres minuts el primer xut de Rivares aturant Moreno. Als 7’ de joc després d’una gran acció d’un jugador espanyolista regatejant a dos rivals, el darrer el fa caure ben a prop de l’àrea de càstig. El llançament directe l’executa Miguel Carvalho amb un tret que acabà allotjant-se a l’escaire esquerre de la porteria culer, significant l’1-0. Abans de finalitzar el primer quart de dotze minuts, l’equip espanyolista tindria una gran ocasió amb un xut de Sergio Rivares al travesser, que no sap allunyar la cobertura visitant la pilota i seguint la jugada acaba ficant molt murri el peu Pau Fernández (màxim artiller del grup amb 29 dianes), rematant ras i creuat al fons de la porteria.   Amb 2-0 finalitzaria el primer round.

En el segon, un primer xut dels culers tindria lloc mitjançant Nil Suárez, aturant bé Carlos Boga. El Barcelona sortí molt fort en els primers instants i gaudí d’un remat que s’estavellà al travesser i botant sobre la línia no acabà entrant de tot. Però de seguida l’Espanyol esperonat pel marcador agafà altre cop les brides del joc i controlà perfectament al seu rival fent-se l’amo i senyor del centre del camp. Quan Roger Hinojo llençà als cinc minuts un xut bombejat que superava al porter per alt i pel centre, el 3-0 que reflectia el marcador convidava a una eufòria i èxtasi que acabaria sent força contraproduent.  Els jugadors sortiren del terreny de joc cap els vestidors ja gairebé guanyadors, rebent les felicitacions pel gran primer temps del President Collet.

Però a Can Perico en particular i en el món del futbol en general, no diguis blat fins que estigui al sac i ben lligat... El Barcelona sortí ja a per totes conscient que no només se li escapava el partit, sinó el títol de lliga (5punts + gol-average faltant 7 jornades), i posà setge a la porteria d’un Espanyol que amb tot no passava excessives angunies. Un llançament de falta lateral a càrrec de Cruces la rematava Bravo, aturant Pau.

Però quan només mancaven 2 minuts per finalitzar el tercer període, un rebuig que li queda curt al meta Pau, l’aprofita Roger Coll per escurçar distàncies en el marcador i posar la por al cos als espanyolistes que mentalment, es vingueren avall davant la pressió blaugrana en el darrer quart. Coses del futbol, de dinàmiques i de les circumstàncies psicològiques molt més que esportives purament...

El Barcelona pressionà i envià un perillós llançament que obligà a Pau Adín a emprar-se a fons rebutjant en una gran intervenció. Però als quatre minuts (a manca de 8’ pel final del derbi), el Barcelona ja ficà definitivament la por a tots els pericos quan aconseguí estranya encara més la diferència en el marcador amb un segon gol, en jugada individual de Izan que penetra per la dreta, no l’aturen i engalta un xut gairebé sense angle que acaba dins.     

L’Espanyol intenta trencar el ritme i donar més seguretat a l’hora de sortir al contracop tornant al terreny de joc Pau i Mario, però no hi hagué manera, l’equip culer no dona opció a un Espanyol que acaba veient com l’empat a tres acaba sent una realitat a manca de quatre minuts pel final del partit. Un llançament de Raul Alarcón per alt es cola sense que el menut Pau hi pugui arribar-hi malgrat el seu intent tocant  l’esfèrica.

En els minuts que manquen, el Barcelona pren ja més reserves un cop ha assolit l’empat i l’Espanyol ho intentarà però sense èxit conscient que ja el partit està dat i beneit. Encara tindrà el conjunt de Xavi Corominas una darrera ocasió en un ràpid contracop conduït per Pau, però obrint a Miguel Carvalho, aquest xutarà precipitadament fora a la dreta del meta culer.

Amb aquest empat, l’equip perico segueix mantenint els dos punts d’avantatge a manca de 7 jornades i es pot permetre (encara que el FCB B ho guanyi tot) cedir un empat, ja que el gol-average li és favorable. Es troba a 5 del Gimnàstic de Manresa, però aquest amb un partit menys ja que es va suspendre el d’aquesta jornada a Sta. Eulàlia de Riuprimer. El proper encontre serà davant el sisè a la taula, el UFB Jàbac i Terrassa. Esperem i desitgem que no els hi afecte als nens aquesta segon part del derbi, i segueixin demostrant que son els millors del grup. Ànims!.
  

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol:
1er temps: C. Boga; Rivares, Mahamadou, Denís; Carvalho; Mario i Pau   
2n. temps: C. Boga; Carlos S., Mahamadou, Roger; Carvalho; Pau i Kareem
3r. temps:. Pau Adín; Rivares, Mahamadou, Denís; Pol García;  Pau i Mario
darrer temps:  Pau Adín; Carlos S, Mahamadou, Roger; Carvalho; Rivares i Kareem. Substitucions: Pau i Mario per Carlos Sánchez i Roger, m 43.

FC Barcelona: Gerard Moreno, Raul Alarcón, Marc Bombardo, Iker Bravo, Denís Cruces, Alex Castany, i Bilal Achhiba.
També: Alex Sans (p.s.), Nil Suárez, Roger Coll i Izan Sánchez.

Àrbitre: José María Rodríguez Enrique, de la delegació de Barcelona. Sense amonestacions.

Gols: 1-0: Miguel Carvalho, m. 7; 2-0: Pau Fernández, m.10; 3-0: Roger Hinojo, m. 17; 3-1: Roger Coll, m. 34; 3-2: Izan Sánchez, m. 40; 3-3: Raul Alarcón, m. 44.

Incidències: Encontre corresponent a la 23èna. jornada del campionat de lliga del grup segon de Preferent Benjamí, disputat el migdia del passat dissabte a un dels sectors del camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, amb cel totalment cobert, però sense fer acte d’aparició el líquid element. Presenciant el partit i acompanyat del màxim responsable del futbol base espanyolista Jordi Lardín, el President del RCD Espanyol Joan Collet.    


  CLASSIFICACIÓ PREFERENT BENJAMÍ, GRUP 2n.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 R.C.D. ESPANYOL 60 23 19 3 1 116 22
2 F.C. BARCELONA "B" 58 23 19 1 3 93 18
3 C. GIMNÀSTIC MANRESA 55 22 18 1 3 72 21
4 U.D. CORNELLÀ 52 22 17 1 4 56 20
5 U.E. MOLLET C.F. 47 22 14 5 3 48 29
6 UNIÓ F. BASE JÀBAC I TERRASSA 38 23 12 2 9 51 41
7 CFU CAN RULL RÓMULO TRONCHONI 29 21 9 2 10 43 47
8 C.F. LES FRANQUESES 29 22 9 2 11 35 51
9 C.F. BADALONA 25 21 8 1 12 41 51
10 C.E. SABADELL F.C. 24 22 7 3 12 52 59
11 F.C. SANT CUGAT ESPORT "B" 24 22 7 3 12 34 64
12 C.E. ESCOLA FUTBOL MATARÓ 21 22 6 3 13 29 48
13 VIC RIUPRIMER REFO F.C. 15 21 4 3 14 35 81
14 E.C. GRANOLLERS 13 21 4 1 16 27 76
15 C.E. SANT GABRIEL 10 21 2 4 15 42 81
16 C.E. MERCANTIL 7 22 2 1 19 25 90






3 comentaris:

Anònim ha dit...

La gran diferencia entre ver un partido de fútbol en directo o verlo por televisión, es que podemos ver los pequeños detalles.
El ganar o el perder no es cosa de un solo jugador sino de todo el equipo y, por eso, no me gusta que un jugador celebre un gol efusivamente como suyo y nos haga creer que el tanto ha sido suyo, cuando, en realidad, ni siquiera toca el balón. (Me refiero al segundo gol, "metido" por Pau).
Tal y como podemos ver en "Promesas" de Barça tv, es el dorsal 11 (Mario) quien chuta y es el jugador del barça quien toca el balón.
¿A caso ser el máximo goleador de la liga te convierte en el mejor jugado?

Unknown ha dit...

Bon dia. Em sembla que aquesta pagina es per fer comentaris constructius i que sumin al grup, no per fer comentaris PATETICOS y MEDIOCRES, no ens hem d.ovlidar que son nens per sobre de tot i que es un esport de grup. No juga un so,l els gols marqui qui marqui es de tot l.equip. Aqui guanya l.equip guanya l.espanyol i guayem tots. Per un altre banda el directe es va veure clarament al igual que per tv que el gol que dubteu SI el va marcar el Pau pero com ja he dit lo important es que suma l.equip. Es llastimos aquest anonim per lo que es pot llegir entre linees .Tots el que coneixen al Pau saben que es un nen que juga sempre en equip no es egoista del gol llogicament si te oportunitat de gol sempre intentara marcar i si no sabem que sempre compte amb els seus companys. L.ultim comentari que fa l.anonim em sembla mal intencionat. Torno a dir que son nens i no tenen la malicia a la que se li vol donar. Aixi que prou de comentaris destructius i no s.ha d'envejar a ningu per els seus triomfs ja que els triomfs son de l.equip. FORÇA PERICOS I A PER EL TITOL. Sandra mare del Pau.

Carles ha dit...

Absolutament d'acord amb el comentari d sandra.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M