dimarts, 24 de març del 2015

GOLEJADA D'UN CADET "B" QUE CONTINUA
AMB EL SEU PASSEIG TRIOMFAL, CAMÍ DEL TÍTOL

CE L’Hospitalet: 1 – RCD Espanyol Cadet “B”: 5

Vintena victòria del cadet de primer any espanyolista en el Mpal. de L’Hospitalet. L’equip de Sergio Espejo encarrilà el partit al quart d’hora de joc anotant David Álamo el primer gol des del punt de penal, i jugant des de les hores tot l’encontre amb superioritat numèrica per l’expulsió del local Estopiñán que veié la vermella directa en l’acció. Al descans s’arribà amb avantatge espanyolista per 0-2,  sentenciant l’equip perico a la represa amb dos gols en nou minuts de diferència.

L’equip perico, amb 20 triomfs i 1 empat,  és líder inqüestionable d’aquest grup 4rt de Preferent,  a manca de 9 partits per cloure el campionat. Té el títol pràcticament a la butxaca doncs avantatge en 21 punts al segon classificat, ara la Damm CF “B” igualat a punts amb la Unificació Llefià que no passà de l’empat a zero en el seu darrer compromís davant el CP Sarrià.

El pròxim dissabte a partir de les 16:45 a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, l’equip espanyolista rebrà la visita de l’Escola de Futbol Perfomance, penúltim a la taula en zona de descens, amb només 3 partits guanyats, i a 11 punts de la permanència.

Matemàticament encara no pot ser campió de lliga la propera jornada el conjunt perico encara que guanyés el seu encontre, i encara que la Damm i Unificació Llefià perdessin els seus encontres davant CE L’Hospitalet i Europa respectivament i el CF Can Vidalet no guanyès a La Verneda, doncs mancarien 8 partits, la diferència seria hipotèticament de 24 i es podia donar un triple empat en el que la Damm tindria encara pendent un partit davant l’Espanyol, amb resultat i guarismes sense conèixer.

CE L’Hospitalet: Eric Coulibaly, Pau Sánchez, Jordi Estopiñán, Adrián Sánchez, Alejandro Miguel, David Movilla, Omar Malek, Marlyn Vicenter, Kevin Díaz, Brhem El Khadiri, i Marçal Mir.
Suplents: Alex Baño (p.s.), Vinicius Bugarin, Albert Torres, Guillem Cabero i Ferran Manchado.

RCD Espanyol: Aitor, Bruno, Marc González, Brossa, Miñarro, Ferran Vera, Pol Tarrida, Iván Gil, Dani, Sergi Serrano i Álamo.
Suplents: Alejandro (p.s.), Sergi Boira, Genar, Pep, Oscar Coll, Bergé i Marc Pérez.

Àrbitre: Adrià Monferrer Miralles, de la delegació de Barcelona. Cartolina groga al visitant Bruno, m. 34 i vermella directa al jugador del quadre riberenc, Jordi Estopiñán, m.15

Gols: 0-1: Álamo, m. 15; 0-2: Iván Gil, m. 38; 0-3: Oscar Coll, m. 41; 0-4: Álamo, m. 50; 0-5: Oscar Coll, m. 74; 1-5: Kevin Díaz.

Incidències: Encontre corresponent a la 21èna. jornada del campionat de lliga del grup 4rt. de Preferent Cadet, disputat el migdia del passat diumenge a l’Estadi Mpal. de L’Hospitalet de Llobregat.

CLASSIFICACIÓ PREFERENT CADET, GRUP 4rt.