diumenge, 22 de març del 2015

POSITIU EMPAT D'UN ESPANYOL
QUE SEGUEIX SENSE VEURE PORTA

R.C. Deportivo: 0 – RCD Espanyol: 0

Un remat a boca de canó de Javi López en el tram final del partit hagués pogut donar el triomf a un Espanyol (sense Sergio García) que s’ha hagut de conformar amb un punt a Riazor, en un disputat partit en el que els espanyolistes han mantingut l’empat inicial davant les escomeses dels locals (un parell de bones intervencions de Kiko han impedit que fructifiquessin),  i no ha sigut fins el darrer tram de partit en que s’han anat a per un triomf (ocasió esmentada de Javi López i remat d'Arbilla en altre acció), que finalment no ha arribat.

L’equip de Sergio González amb 34 punts s’allunya tant de la setena com de la vuitena posició (aquesta hipotètica darrera opció per jugar a Europa, ja es troba a cinc punts) com també de les posicions de descens (a 11 del Granada en aquests instants). Motiu pel qual, lluny d’Europa i lluny del descens, tot fa pensar que l’equip ens regalarà a tota l’afició un altre tram final de lliga d’aquells que vostès tots saben...

   

Fitxa tècnica:
RC Deportivo: Fabricio; Juanfran, Lopo, Sidnei, Lusinho; Bergantiños, Borges, Lucas, Fariña, Cavaleiro; i Oriol Riera.
Substitucions: Salomao per Fariña, m. 59; Toché per Oriol Riera, m. 68; Juan Domínguez per Bergantiños, m 75.

RCD Espanyol: Kiko Casilla; Arbilla, Álvaro, Héctor Moreno, Rubén Duarte; Javi López, Cañas; Lucas Vázquez, Salva Sevilla, Víctor Sánchez; i Caicedo.
Substitucions:  Stuani per Caicedo, m. 53; Montañés per Cañas, m. 70; Mattioni per Salva Sevilla, m. 79.

Àrbitre: Fernando Teixeira Vitienes del comitè territorial càntabre, assistit en bandesper Victoriano Díaz Casado i Manuel Ángel Torre Cimiano. Ha mostrat cartolines grogues als locals Lopo, m. 37, Sidnei, m. 38, Borges, m. 49 i Bergantiños, m. 69, i als visitants Víctor Sánchez, m. 7; Javi López, m. 29; Rubén Duarte, m. 42 i Álvaro, m 87.

Incidències: Encontre corresponent a la 28èna. jornada del campionat de lliga de 1a. Divisió (LLIGA BBVA), disputat aquest migdia de diumenge a l’Estadi de Riazor, a La Corunya.  



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M