diumenge, 26 d’abril del 2015

COMUNICATS DE LA "CURVA RCDE",
I DE LA "JUVENIL 1991"

 A continuació reprodueixo els comunicats que tant la CURVA RCDE com la Penya "JUVENIL 1991" han difós a través de les xarxes socials de facebook i twitter, en relació als fets ocorreguts ahir dissabte amb motiu del derbi i a l’actitud dels Mossos i del RCD Espanyol al respecte, segons aquests dos grups d’animació del nostre club.

        
PENYA JUVENIL 1991


Derbi?... Això què és?

La Juvenil 1991, entre altres trets, es caracteritza per la gran tasca d'elaborar tifos amb gran assiduïtat donant colorit a la graderia i donant-li aquest punt d'unió als pericos a l'hora d'executar-ho en la graderia. Des de la nostra nova ubicació, han estat multitud els tifos que s'han exhibit, i podem dir amb certesa que MAI han portat ni en els seus dibuixos ni en les seves frases cap insult, com tampoc temes polítics ni qualsevol cosa que pugui ser entesa com a provocació o falta de respecte. De fet hem arribat a decorar la graderia inferior, com en la semifinal contra el Bilbao, on la gent va col·laborar i va reconèixer la gran labor que suposa fer aquest tipus d'accions en pro de l'equip. Així mateix, rebem desenes de felicitacions de tots els àmbits entenent que va ser un èxit rotund.

El succeït avui és el màxim exponent de fins que punt pot a arribar-se a anul·lar un grup d'animació, que precisament el que fa és ANIMAR !

No podem tolerar que ningú ens menyspreï d'aquesta manera, en un partit d'aquestes característiques, quan el rival és el que és i no els propis seguidors pericos. Voler que el teu propi grup d'animació no sigui vist, limitant la seva activitat a un sector oblidat de la mà de déu és la prova més evident que realment no interessa que l'estadi sigui una olla de pressió, més aviat tot el contrari tal com hem expressat deixant la graderia buida durant el moment en el qual haguéssim exhibit el tifo.

Volem una graderia buida amb centenars de seients que només s'ocupen a 4 partits puntuals ?

Els jugadors segur que agraeixen aquest punt extra que des de la graderia se'ls dóna. És moment de reflexionar, pensar què perfil d'estadi es vol. Sobretot tenint en compte que cada dia som menys i cada vegada s'exigeix/limita més.

Si a casa nostra, lloc on suposadament tots som pericos, és molest tifar... pleguem. La nostra funció a la graderia perd tot el sentit. Per això mateix avui hem expressat la nostra disconformitat, mostrant el perfil de graderia que impera al nostre estadi. Encara que ha quedat clar que no deixarem a l'equip mai sol.

UNA GRADERIA BUIDA



CURVA RCDE


La present comunicació serveix per posar en el vostre coneixement que la CURVA RCDE, en ocasió del partit que es disputava avui contra el FC Barcelona al Power8 Stadium, tenia preparades diverses iniciatives destinades a animar la grada i crear una gran ambient per animar l’equip. Des d’aquí, volem denunciar que per part del cos de Mossos d’Esquadra se’ns ha prohibit introduir banderes a l’estadi, desplegar el tifó de grans dimensions que teníem preparat i que ha tingut un cost econòmic important i que ha sufragat el nostre grup d’animació i, amb la connivència de la seguretat del club, les forces de l’ordre públic ens han prohibit l’entrada al quartet que tenim dins l’estadi i on guardem tots els materials pertanyents al nostre grup.

Davant d’aquesta inacceptable actitud policial, que no ha estat tampoc degudament contestada pel Club, volem mostrar la nostra indignació per aquestes mesures ja no sols desproporcionades, sinó mancades de tota lògica i el que es pitjor, no realitzades sota criteris de legalitat ni emparades per cap normativa legal, tractant-se per tant d’una actuació arbitrària i antíjurídica per part de qui es suposa que vetlla com a garant dels drets dels ciutadans. Per aquests motius demanem el cese de coordinador de seguretat.

Desgraciadament, aquesta no es la primera vegada que les forces policials s’excedeixen en la seva actuació i que violenten els nostres legítims drets a l’estadi de tots els espanyolistes. La situació és especialment greu i des d’aquí volem posar en el vostre coneixement la nul.la sensibilitat que el Director de Seguretat del Club, el Sr. Àlvar Mallafré ha mostrat permanentment per tal de donar una resposta adequada a aquestes situacions conflictives que ataquen a l’afició. Tanmateix, esperem una resposta oficial i adient del club en quan a la seva passivitat vers aquestes situacions com la viscuda avui i que afecten de manera molt important a la honorabilitat de la nostra entitat.

Volem recordar que som un grup d’animació amb voluntat de crear ambient i recolzar de forma incondicional al nostre club. Per tant, no acceptem aquestes actuacions policials al marge de la legalitat i que tenen com a única voluntat la de criminalitzar la grada i l’afició perica. Per tant, reiterem que demanem una resposta enèrgica i contundent per part del nostre club així com es procedeixi a efectuar les actuacions oportunes per tal de evitar nous abusos.
Visca l’Espanyol.

CURVA RCDE





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M