dijous, 30 d’abril del 2015

EL JUVENIL "B" FEMENÍ GUANYA
AL SANT ANDREU (4rt.), EN EL NARCIS SALA

UE Sant Andreu: 1- RCD Espanyol Juvenil “B” Femení: 2

Triomf del conjunt entrenat per Kennet Sánchez davant el quart classificat. En el Narcís Sala el quadre espanyolista s’avançà en el primer minut de joc mitjançant Aida Illas només centrar de mig camp les quadribarrades i recuperar la pilota en la pressió i en ràpida jugada anotà el 0-1. Amb aquest marcador s’arribà al final dels primers quaranta minuts de joc.

En el segon temps, als cinc de joc, aconseguí establir l’empat el Sant Andreu. Naira va desfer la igualada a vint-i-tres minuts de la conclusió establint el definitiu 1-2.

L’equip espanyolista descansarà aquest proper cap de setmana. Si vol accedir a la segona plaça i fer-se amb el subcampionat de lliga, haurà de guanyar els 12 punts en joc (els rivals son: Fundació Grama, AE Santa Susanna, Cirera, i Vilassar Mar), i al mateix temps esperar una ensopegada en els tres encontres que té que jugar el CE Sant Gabriel (a Can Zam davant Arrabal-Calaf, i rebent la visita de la  Damm –líder del grup -,  i del Sant Andreu). El quadre gabrielista té dues jornades de descans en aquestes cinc jornades que manquen per disputar.

Fitxa tècnica:
UE Sant Andreu: Mireia Vintró, Raquel Megías, Laia Parera, Lucía Roda, Abril Fabá, Nadia Sánchez, Montserrat Fernández, Marina Jiménez, Marta Visa, Silvia López, i Luna Martínez.
Suplents: Alba Heredia, Tani Marín i Coral Couso.

RCD Espanyol: Judith González, Cristina Pérez, Naira López, María Molina, Carla Sánchez, Míriam Jiménez, Aida Illas, Cristina Garriga, Ainoa Alcuten, Belén Rivero i Marta Llopis.
Suplents: Judith Pérez (p.s.), Blanca Osorio, Andrea Ferrer, Alba García, Claudia María, Marta Bosch i Xènia Pérez.

Àrbitre: Edgar Boada Hidalgo, de la delegació de Barcelona. Cartolines grogues per la local Luna Martínez, m. 54 i per les visitants María Molina, m. 2, Blanca Osorio, m. 31 i Naira López, m. 72.

Gols: 0-1: Aida Illas, m. 1; 1-1: Nadia Sánchez, m. 45; 1-2: Naira López, m. 57.

Incidències: Encontre corresponent a la 25èna. Jornada del campionat de lliga del grup segon de Segona Divisió Juvenil-Cadet Femení, disputat en el Mpal. Narcís Sala de Sant Andreu del Palomar, Barcelona, el vespre del passat dissabte.  En les files espayolistes la jugadora infantil Xènia Pérez.

CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ JUVENIL-CADET FEMENINA. GRUP 2n.