dijous, 23 d’abril del 2015

"SENTIMENT PERICO"
A LA DIADA DE SANT JORDI

Un any més, Sentiment Perico ha estat present en quants indrets hi havia constància de què el RCD Espanyol ocuparia un lloc a aquesta Diada de Sant Jordi a través de la infatigable tasca de les seves ambaixades, les penyes. Com sempre he intentat estar a quantes penyes a la província de Barcelona lluïen els colors blanc-i-blaus en tant destacada efemèride dins de la societat catalana. 

Ressaltar el gran èxit que s’ha apuntat el RCD Espanyol amb la seva presència amb un estand a la capital de Catalunya, amb la presència del President, consellers, entrenador i futbolistes. Em faig ressò de la gran quantitat de gent que omplia de gom a gom la zona, així com també felicitar a quantes penyes del RCD Espanyol al llarg de la geografia catalana han tornat amb la seva tasca, a reivindicar el nostre dret a existir, a ocupar el nostre espai dins la societat catalana en bé del pluralisme esportiu i la pròpia llibertat de cadascú.       


ESTAND DEL RCD ESPANYOL A BARCELONA

(Rambla Catalunya cantonada Valencia).






Darreres fotos, cedides per Josep Mª G., al que li agraïm el detall.

PENYA BLANC BLAVA DE VILANOVA 
(Rambla Principal de Vilanova i la Geltrú). 





PENYA BLANC BLAVA DE SANT JOAN DESPÍ
(Plaça del Mercat, Sant Joan Despí).





PENYA BLANC BLAVA DE MONTCADA
(Carrer Major, Montcada i Reixac)







PENYA PERICOS DE MONTMELÓ
(Plaça de la Vila, Montmeló)

Foto: twitter Penya Pericos de Montmeló

NOTA

Molt al meu pesar, lamento no pogué haver estat present com és tradicional a l’estand de la  Penya Pericos de Montmeló, doncs una sèrie de circumstàncies alienes, com una greu incidència ferroviaria a La Llagosta ha afectat de manera decisiva impedint ser presents un any més donant testimoni de la infatigable tasca d’aquesta jove però valenta i esforçada penya espanyolista. Son els problemes de quan es va amb el temps just i depèns d’altres....           





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M