dissabte, 16 de setembre del 2006

FUTBOL BASE

El juvenil guanya el seu tercer partit

En un partit molt fluix, el que em presenciat aquesta tarda al Camp del Centenari, de Badalona, el RCD. Espanyol juvenil, ha assolit la seva tercera victòria des de que va començar el campionat. Un partit on el conjunt blanc i blau, avui amb la samarreta a ratlles roses i blaues, mitjançant Charly Lumbreras al minut 15, després d’un servei llarg des de la mitja, trencant el fora de joc (malgrat que els jugadors locals han reclamat), Charly a la sortida del meta badaloní, ha fet pujar al marcador el que seria resultat final. L’Espanyol ha gaudit no de moltes, però si de significatives ocasions per incrementar i sentenciar el partit, però ni Jesús al 34 rematant creuat, ni al 42 una gran jugada de Zamora, que se’n va dels seus marcadors, centra al segon pal, i Juanjo Ciércoles remata fort i desviat per sobre de la meta local han estat acertats. La segona part ha seguit per els mateixos paràmetres que la primera, domini de l’Espanyol, joc al mig del camp, poques ocasions, i las que ha gaudit el conjunt perico sense aprofitar-les, com al 58’ que una gran jugada de Zamora, passada de la mort enrera i Charly no remata deixant d’esperó a... ningú, per que no hi havia ningú en millor situació que ell per rematar dins l’àrea badalonina. Els canvis no han millorat la situació i s’ha arribat als últims deu minuts en que el CF Badalona s’ha llençat a l’atac, i ha tingut sobre les cordes al conjunt perico, que amb faltes i còrners, (això si, sense molt perill, ja que tan sols en una ocasió s’ha tingut que exercitar a fons Isaac desviant amb el peu) han intentat aconseguir el gol de l’empat, que amb una bona defensa per par visitant, i renunciant pràcticament als instants finals a res més que mantenir el marcador favorable ha fet que es arribés al final amb el resultat esmentat, malgrat que un remat de cap, ha sortit als últims minuts fregant el pal dret de la porteria defensada per Isaac.

Per part perica ha jugat:
Isaac; Juan, Fran, Reyes, Javi (Victor 64’), Juanjo, Zamora, Guillem, Charli (José 84’), Jesús (Quique 76’), Xavi.(Carlos 72’)
Gol : 0-1 Charly (15’)

Per altre banda, el Juvenil B, ha perdut davant el Cornellà de lliga nacional, per 3-2 igual que el juvenil B del Barça amb el Terrasa per 2-0.