diumenge, 17 de setembre del 2006

GOLEJADA I TERCER LLOC DE GRUP




ÚLTIMA HORA ( rcd.espanyol.info)

EL FEMENÍ GUANYA, GOLEJA 5-0, I ACABAN TERCERES...

El femení ha guanyat per 5-0 davant el Legend Chernigov. Ha marcat, Sara al m’ 15, Adriana al m.22, Sara al 44, Noemí al 60 i al 81 Marta Cubí.
L’alineació: Cristina, Laura, Natalia, Miriam, Marta, Lara, Noemí, Carol, Cubí, Adriana, y Sara.
Canvis: Aida (per Laura Falcés), Dolors (per Natalia) i Raquel (per Adriana)
foto d'arxiu: josep maria


L'Espanyol B, deixa escapar dos punts, al derby femení disputat a la Ciutat esportiva, als últims minuts. 2-2 (gols de Raquel Corral).


Partit estrany el viscut avui a la ciutat esportiva, en el que el RCD Espanyol femení B, ha portat el pes del partit, ha gaudit de les millors ocasions, i en canvi, per errors propis, i mala sort en moments puntuals, acabat perdent dos punts quant ja pràcticament la victòria era al sac.
L’Espanyol ha sigut qui ha començat tenint la millor ocasió, tot després al Barça B se l’hi ha anul·lat un gol per fora de joc, i al minut 14 Raquel Corral, ha rebut una pilota a la frontal de l’àrea, s’ha regirat retallat davant de l’oposició de les defensores culers, i ha llençat un tret fort i ras que ha acabat al fons de la porteria. Domini perico, fins que al minut 24 ha arribat una jugada de perill blau-grana i un minut després l’àrbitre sorprenentment senyalava pena màxima en l’àrea espanyolista, un penal que només ell ha vist i que s’ha resolt pujant l'empat al marcador. Al 35’, falta directa llençada per Elena, que es va fora per molt poc, fregant el pal. Al 39 jugada que acaba en gol perico, però prèviament havia sigut anul·lat per fora de joc. A la segona part, Raquel Corral, no aprofita una jugada de perill, ja que s’entreté massa a l’hora de rematar, i les defensores blau-granes tapen la trajectòria de la pilota. Al 18, arriba la jugada del segon gol perico no exempta tampoc de polèmica, ja que quant Corral obre a la dreta a Marta, el línier tenia aixecat la bandera, però l’àrbitre ha deixat continuar la jugada, i el remat de Marta Corredera per la dreta s’estavella al pal esquer de la porteria culé, i el rebot cau als peus de Raquel Corral que aconsegueix el segon gol. L’àrbitre ha mirat al línier amb la bandereta aixecada, però ha acabat desautoritzant al auxiliar. Fins el final del partit ocasions moltes per part del RCD Espanyol que no aconsegueixen definir ni Marta el 23, ni Corral el 32... i quant ja semblava que es arribaria a la fi del encontre amb aquest marcador, una inexistent falta senyalada per el col·legiat al minut 40, amb l’errada a la sortida de la meta Irina, (que havia fet un bon partit fins les hores), acaba amb el remat posterior de l’atacant culé i l’empat a dos. En el temps afegit, encara tindria l’Espanyol varies ocasions per desnivellar el marcador, com l’última ocasió amb que una centrada per banda dreta cau la pilota al àrea petita a Taby, que sola i lliure de marca i sense portera, llença tal com li venia la pilota, sense intentar parar-la (temps tenia), i la seva rematada se‘n va fora, davant la decepció de tots els presents. Mala sort, però per joc i ocasions no més hi ha hagut un equip sobre el camp nº 3 de Sadrià: el filial perico, que ha pogut sentenciar i al final ha pagat car les seves errades davant porta.

RCD Espanyol B: Irina; kenty, Malena, Reche, Irene, Elena, Marta Corredera, Andrino, Raquel Corral, Gemma Pacheco, Natalia
També han jugat: Taby, Anna, R. Lorente.
Gols: Raquel Corral ha marcat els dos gols pericos.

Foto: josep maria. El femení B, avui a la Ciutat Esportiva
.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M