dissabte, 23 de setembre del 2006

EL JUVENIL GUANYA EL SEU QUART PARTIT

El juvenil continua amb la seva ratxa

En un partit en que el conjunt perico ha dominat gairebé tot l’encontre i que ha disposat de pràcticament totes les jugades de perill, l’Espanyol ha assolit la quarta victòria en el que va de campionat.
El partit ha començat amb les primeres ocasiones per par blanc i blava, al minut 7, pilota centrada par l’esquerra de l’atac perico, cau morta després d’un rebuig a Jesús, i el seu remat de cap el desvia el meta Mingo amb una bona intervenció. Al minut 20 gran jugada personal de Quique, que arriba a la línia de fons i cedeix a Xavi, però sense angle, el seu remat es interceptat per el meta mallorquí, caient el rebuig a peus del defensa que cedeix al porter, reclamant-se cessió que l’àrbitre no assenyala. Al 23 paret a la frontal que Juanjo no arriba ha pogué rematar. Al 25, l’Espanyol aconsegueix perforar la porteria del conjunt de La Salle, en un còrner llençat per Albert, i Jesús Berrocal de cap, remata superant el meta Mingo. Quatre minuts després el remat de cap de Quique marxa fora per molt poc, a partir d’aquí el conjunt balear intenta fer-se amb el domini del joc, intentant algunes aproximacions, però sense cap perill i sense donar problemes al meta perico Isaac. Jesús llença al 34, un fort tret que surt fregant el pal dret. Minuts després es Xavi qui ho intenta després de rebre de Jesús que ha tingut una molt bona actuació. Al 44 la rematada d’Albert Garcia va a les mans del meta balear.
Las segona part ha continuat per els mateixos paràmetres que la primera. Al minut 8 una falta a la frontal de l’àrea, es llençada amb jugada d’estratègia, tocant en curt per que Juanjo piqui per sobre de la tanca, i Albert García molt llest s’anticipa a la defensa i tal com li ve remata al fons de la porteria. La defensa balear ha estat mol estàtica amb aquesta jugada. Als dotze minuts el conjunt balear es queda amb un home menys per expulsió de Vamrell, per una molt forta entrada a Albert i cinc minuts després l’Espanyol assoleix el tercer gol també obra de Jesús Berrocal d’un fort tret des de fora de l’ara; un gran gol. El ritme de joc ha decaigut, canvis als dos equips...i tant sols hagués pogut marcar el quart l’Espanyol amb una jugada al 36 quant Jesús remata sol dins l’àrea petita al cos del porter que s’havia llençat a la desesperada, i a conseqüència de l’impacte ha tingut que ser atès, i després s’ha recuperat, i a al 39, un centre del lateral dret perico, ha sigut rematat per Charly Lumbreras que ha sortit al segon temps, i el seu cop de cap ha marxat fora a la dreta de la porteria mallorquina.

Fitxa tècnica
RCD ESPANYOL: Isaac; Juan, Savall, Reyes (cap.), Victor, Juanjo, Jésús, Carlos, Quique, Albert, Xavi. Al segon temps: Guillem C., Jesús García, Charly Lumbreras
LA SALLE: Mingo; Aitor, Vamrell, Juanito,Pau (cap.), José Luís, Iván, Alexis, Canals, Sergi, Quico. També han jugat: Juan Nico, Johny, Ray, Xisco.
Arbitre: Rengel Royo, del col·legit de Barcelona. Sense problemes. Ha expulsat al jugador Vamrell amb tarja vermella.
Camp: Ciutat esportiva de Sadrià, camp nº 3, per el tema de las millores a la gespa del camp principal.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M