dijous, 21 de setembre del 2006

ESPANYOL I TERRASSA EMPATAN A DOS


Terrassa FC 2 -
RCD Espanyol 2

Terrassa FC: Ramon Sanchez, Dani Morales, Raúl Pérez, J.Torres, J.Zafra, Yago, Rubén, Dani Marin, I. Doniquet, Curro, Tarrés.
En la segona meitat han jugat: A. Rangel, Migue, Raúl Torres, Abraham, Deus, Sisco, Moreno, Dani Dominguez

RCD Espanyol: Gorka, Velasco, Torrejón, Sergio, Chica, Armando Sa, Ito, Zabaleta, Peixoto, Coro, Jonathan.
Han jugat també: Fede, Lacruz, Julián, Luis García.

Àrbitre: Jordi Liarte Pérez (Col.legi Català) que ha fet llençar fins a tres vegades a Jonathan Soriano el penal que ha suposat el primer gol de l’Espanyol.

Gols: 0-1 Jonathan Soriano (p), 1-1 Siscu, 2-1 Raul Torres, 2-2 Luís García.
Penals:Per part blanc i blava van llençar i marcar; Jonathan, Luís, Julián, Sergio Sánchez, i Marc Torrejón, per part egarenca: Rubén, Siscu, Raul Torres, i Migue van marcar, i Abraham va errar el llançamet, donant la victòria al conjunt perico.

Camp: Estadi Olìmpic de Terrassa. VII èna edició del Trofeu Ciutat de Terrassa, dins dels actes del Centenari del conjunt egarenc.

A la segona part el Terrassa ha capgirat el marcador que reflectia la mínima victòria blanc i blava gràcies al esmentat gol de Jonathan Soriano de penal, i ha tingut que ser Luís García qui amb un gol en jugada personal, ha posat el definitiu empat a dos. A la tanda de penals, l’Espanyol ha llençat amb encert tots els penals i s’ha endut el trofeu.

La nota preocupant ha estat Peixoto, que ja als primer minuts ha sofert un cop al genoll, i ha sigut objecte d’un penal i s’ha tingut que retirar al minut 21, però sembla ser que afortunadament no revestirà la importància que en un principi ha fet pensar.

foto:
terrassafcsad.com


Un Espanyol B, de circumstancies ha perdut el partit d’anada de les semifinals de la fase catalana de la Copa Federació al Camp de la Bóvila a Gava per 1-0. El partit de tornada, els nois de Rubi hauran de remuntar el marcador advers, si volen continuar en la competició
.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M