dijous, 21 de setembre del 2006

COMENTARI

I tv3 ...¿on era?

Es la pregunta que em faig, innocent de mi, al veure (o millor dit) al no veure el que han fet amb al Centenari del conjunt egarenc... No es que aquestes alçades de la pel·lícula em sorprengui ja del que pugui dir o fer la mal denominada televisió de Catalunya... però si que et causa la natural indignació que un cop més, ens hagi ignorat, al Reial Club Deportiu Espanyol, i en aquest cas a més a un club català que celebrava un dels actes principals del seu centenari., com es el Terrassa Futbol Club.

Però es clar la televisió que paguem tots els catalans, no pot dedicar el seu preciós temps de màxima audiència a aquests clubs "minoritaris” i “marginals”... el seu temps es per les grans causes... fer apologia dels que aconsegueixen que caps de porcs apareixien per art de màgia al terreny de joc, als que fan demagògia amb causes justes per després portar roba de multinacionals que exploten a nens, defensar les trampes, irregularitats, i transgressions dels reglaments, de les normes, de les lleis, o defensar a grups que han causat inclòs un homicidi (encara, recordo cert ex president qualificant-se ell mateix, de ser un d’aquest grup), dels que se senten víctimes dels arbitratges, i cada cop que passen per un camp... penals fora de l’àrea, expulsions, gols en fora de joc, i sempre la mateixa història... arbitratges descaradament al seu favor..., dels que critiquen a un president del govern per ser d’un equip de futbol contrari als seus interessos, i en canvi no es ruboritzen de vergonya quan el que hi ha diu que es del seu..., per mostrar-nos el meravellós que es el nou món blaugrana, les grans gestes del seu femení amb la estel·lar Marigol, per fer tertúlies de suposats periodistes, o polítics fanatitzats... per això i per moltes més coses que els mortals pericos no endevinem ni encertem a saber es la programació de la nostra televisió de Catalunya, la que inclòs a les series, dibuixos animats, programes de historia, concursos, a tots els programes produïts per aquests senyors, surt el nou pensament únic, la nova ideologia, la nova religió, la nova imposició.... els demés no en tenim lloc en el nou món idíl·lic blaugrana.

1 comentari:

Emilio ha dit...

Como se decía hace años, " NI ESTÁ NI SE LE ESPERA ". La verdad es que tv3 va de mal en peor en cuanto a tolerancia y respeto.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M