dissabte, 23 de setembre del 2006

AGENDA FUTBOL BASE I FEMENÍ

Comença la Superlliga, i el filial a Montjuïc...

L’actual campió de la Superlliga femenina, el RCD Espanyol debutarà demà a les 12 a la Ciutat Esportiva en front el AD Torrejón, equip que en el passat no portava gaires bons records al conjunt blanc i blau. Malgrat que a priori es un equip de la part mitja- baixa de la taula, bé faran les periques de no fiar-se ni un pel del conjunt madrileny. A més l’Espanyol compta amb la baixa important de Marta Torrejón, que serà substituïda per Dolors o bé per Natalia Arroyo. Per part del AD Torrejón serà Amaya Vega qui es troba concentrada amb la selecció sub 19. El conjunt madrileny ha patit las baixes aquesta temporada de Cris, Beita, Geli, i Laura Salguero que ha fitxat per el Atlético Féminas. Altes de l’equip de Laura Torvisco : Noelia i Laura del Puebla, Ester del Albacete de nacional i la tornada de la italiana Giorgina.

L’Espanyol B, jugarà a “l’exili de Montjuïc”, per les “millores” a la gespa del camp nº 1 de Sadrià davant la UE Lleida, (demà a les dotze també), equip que milita Joan Tomás. Després de no conèixer la victòria des de el primer encontre en front la UE Figueres, buscaran els homes de Francesc “Rubi” guanyar el segon partit, a costa d’un equip, el lleidatà que en teoria deuria ocupar posicions més avançades a la taula classificatoria de la que ocupa en aquests moments. La UE Lleida va quedar eliminada per penals el passat dimecres de la Copa del Rei davant el Puertollano, i té a Povedano com dubte per el partit de demà, mentre que per part perica, Fede serà baixa per sanció.

El nostre juvenil, líder de la categoria rebrà aquesta tarda a les 18 hores a la Ciutat Esportiva a la Salle Mallorca, equip que la passada jornada va guanyar al Girona per 1-0 i ocupa sorprenentment la segona posició, invicte. Las seva última alineació va ser la següent: (La Salle: Mingo, Aitor, Vanrell, Juanito, Pau, Jose Luís, Ray (Xisco), Alexis, Canals (Carlos), Sergi (Iván), Kiko (Andrés)

El juvenil B jugarà a les deu del matí a la Ciutat Esportiva davant el Sant Andreu. El conjunt de Salvans buscarà la seva primera victòria després de l’ensopegada del primer partit a Cornellà.

El Cadet B començarà la Copa NIKE a la fase catalana (Premier Cup) a Vilanova i la Geltrú. Es disputa amb grups de tres equips i els guanyadors passaran a semifinals. Recordem que fa dos anys l’Espanyol va ser campió d’Espanya amb aquesta competició jugant la fase mundial, que ja va guanyar a Anglaterra l’any 1996 guanyant al Borussia de Dortmund per 2-0.

La resta dels equips del futbol base perico jugant amistosos i torneigs per continuar la seva posta a punt de cara a la nova temporada.

A Rubi, es disputa un torneig de futbol femeni, on hi participarà el RCD Espanyol. MÉS INFORMACIÓ A www.espanyolfemenino.com



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M