dilluns, 18 de setembre del 2006

LES NOIES EN EL TOP TEN EUROPEU (10)



Les noies entre les deu millors d’Europa.
Això es defensar amb orgull els nostres colors, no es jugaven rés, però van voler donar tota una lliçó de amor propi, no conformant-se ni amb quedar el dotzè lloc, si no que amb la golejada d’ahir han superat al Weezemaal belga, i al HJK finlandès, i per un gol (9-9 en front 7-7 dins el gol-average general) no han quedat novenes, honor per el Rossinkaya rus. Umea ha derrotat al Koltbon 2-1, com a primer de grup, malgrat que ambdós equips estaven ja classificats. També ho han assolit, els següents equips: Frankfurt i Postdam alemanys, Brondby, Arsenal, Breidablik islandés, i Saestum d’Holanda. Cap sorpresa, tan sols la lluita al grup tercer entre holandeses i belgues que ha acabat amb la classificació de les primeres, i la lluita en el grup 4, que sorprenentment l’Arsenal ha arravatat el primer lloc al Brondby, completant un gran torneig. Rossinkaya (RUS) i Espanyol, els que més a prop han estat d’assolir els quarts de final.
foto de arxiu: josep maria

FUTBOL BASE

L’Espanyol B, va empatar a Barbastre, a la capital del Somontano, a zero gols, amb dos expulsats per bàndol, Fede i Fran Erencia per part blanc i blava.
L’Infantil no va pogué aconseguir el triomf al Torneig Joan Babot, en perdre la final davant del Barça. El mateix que va succeir a l’Infantil B a Miranda de Ebro, a la tanda de penals.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M