diumenge, 24 de setembre del 2006

EL FEMENÍ S'ESTRENA GOLEJANT 6-1

El femení comença golejant al AD Torrejón
Partit corresponent a la primera jornada de la Superlliga, aplaçat per els compromisos europeus del RCD Espanyol, que amb Laura Falces al eix de la defensa i Natalia Arroyo a la banda, per la substitució de Marta Torrejón absent per el compromis amb la selecció sub 19, ha començat amb un fort xut des de més de 35 metres de Ane, que sorprèn al minut 3 de joc, a la meta Vane. El joc no ha sigut bo a la primera part, i sobre tot en els primers compassos del partit, bé es que al marcador ja figurava l’avantatja perica, això ha fet estirar línies a l’equip madrileny i replegar-se al conjunt espanyolista per buscar el contracop, que un cop més, amb Adriana, començava a mostrar-se perillós, com al minut 20, que la mateixa Adriana remata alt després d’una molt bona jugada, o després al 23, una triangulació entre Noemí , Carol, i Adriana que driblant a dos contraries, el seu remat surt fregant el pal esquer de la porteria del Torrejón, al minut 23. Altre jugada de perill protagonitzada per Adriana, que obre a Marta Cubí, però la seva centrada surt fora molt tancada. Al minut 29 el AD Torrejón dona senyals de vida, i abans del remat en l’àrea, Miriam ,allunya el perill rebutjant abans que la davantera madrilenya remati. Al 30’ al llançament d’un còrner, passa davant de tots, sense que ni atacants madrilenyes ni defensores periques puguin tocar la pilota. Al minut 33, la primera targeta groga a Marga, per molt forta entrada a Adriana. Als minuts finals del primer temps es intensifica l’atac blanc i blau; primer una molt bona jugada de Noemí, i després Adriana, amb un centre molt tancat que Vane atura, després es Sara la que no arriba a una pilota servida molt bé per Carol, per arribar al minut 45 que una jugada de Adriana, es agafada per la samarreta, dona la llei de la ventatja l'àrbitre, Carol obre a la dreta a Marta Cubí, que sola i lliure de marca dona la passada de la mort a Carol, que tot sola només té que enviar la pilota al fons de la xarxa madrilenya.
La segona part s’inicia amb la segona tarja groga a Marga, per la qual cosa la número cinc del Torrejón es veu obligada a abandonar el terreny de joc deixant ja pràcticament sentenciat el partit, per que amb inferioritat numèrica encara s’ha fet més pales la ja de per sí superioritat tècnica del conjunt perico. Primer una pilota molt passada de Noemí, que ha fet un gran partit, que per poc no troba rematada. Al 13 de la segona’ s’ha produït un dels fets destacats del partit: la reaparició amb els colors blanc i blaus de Raquel Cabezón, després del seu pas per l’equip del màxim rival ciutadà. Al 60’ al Torrejón ha estat a punt de causar problemes a Cristina, desprès que l’àrbitre no assenyalés falta per càrrega a la meta perica, dins l’àrea petita. Un minut desprès al conjunt madrileny ho tornat ha intentar però sense majors conseqüències. Al 66, Noemí centra des de la dreta, i després de tocar Marta del Torrejón, i la nostra Marta, la pilota s’endinsa dins la porteria , pujant el tercer gol perico. Al 71’ una badada en un centre, on tots han fet vista, i la pilota s’ha colat ajustat al pal dret de la porteria de Cristina, sent el gol de l’honor madrileny. Però molt poc ha durat l’alegria al conjunt del Torrejón, per que a la següent jugada, Ane centrava per que Marta Cubí d’una gran vaselina anotés el quart. Al minut 74, Jade ho intentava en un llançament de falta per intentar escurçar distancies, però sense gaire fortuna, la pilota se n’anava fregant el pal. Al 74, el millor gol de la jornada; Adriana rep, fa un control davant l’oposició de la defensa madrilenya, i de volea sense deixar-la caure aconsegueix un gol d’autèntic crack, que si hagués fet qualsevol dels que tots sabem, l’estaríem veient dies i dies per la petita pantalla. Marta Cubí encara ha tingut temps per fer el sisè gol, rematant un còrner ben servit per Noemí.

RCD ESPANYOL: Cristina, Ane, Miriam, Laura Falces (Dolors), Natalia (Aída); Carol, Lara,(Raquel Cabezón 58’), Noemí; Adriana (Debora 85’) , Marta Cubí, Sara

AD TORREJÓN: Vane: Bea, Lucía, Marga, Saray, Raquel”Seta”, Ana Rubio, Martin, Marta Costa, Laura, Ester. Han jugat; Jade, Ester Puche, Lucki.

Gols: 1-0 Ane 2-0 Carol 3-0 Cubí amb la col·laboració de la defensa Marta, 3-1 Lucía 4-1 Marta Cubí 5-1 Adriana i 6-1 Marta Cubí

Àrbitre: Sr. Liarte (el mateix que va fer llençar a Jonathan tres cops el penal al partit homenatge del Terrassa, de dimecres passat). Ha expulsat per doble groga a Marga, amonestacions a Adriana, i per part madrilenya a Lucía, per joc dur, a Seta, per encarar-se amb ell, a les acaballes del partit.
Camp nª3 de la ciutat esportiva. Bona entrada, malgrat que es jugava a la mateixa hora, el partit del filial blanc i blau a Montjuïc davant la UE Lleida amb resultat d’empat a dos salvant un punt el conjunt perico, remuntant un 0-2 advers.

(FOTO d'arxiu: josep maria). Gran partit de Noemí, com la resta de l'equip