dilluns, 25 de setembre del 2006

RESULTATS FUTBOL-BASE


Futbol base
L’Espanyol B a l’escenari provisional de l’Olímpic, va esgarrapar un punt in extremis, gràcies als gols de Albert Yagüe, quant el marcador reflectia un 0-2 favorable a la UE Lleida, conjunt que encara no havia guanyat en el que va de temporada.

RCD ESPANYOL: Biel, Chica, Toni Lao, Fran Erencia (Rubén), Serrán, Martins,(Yagüe) Ángel, Julián, Pedraza, Javi Márquez (Zamora), De Pablos.

UE. LLEIDA; Castilla, Unai, Dorado. D. Lázaro, Urrea, Tevenet, Luismi (P. Sierra), Galván, Galán, Nacho Franco (Mayordomo), Joan Tomás (O. Rubio)
Arbitre: Acosta Lorenzo.

Gols: 0-1 Tevenet, de penal comès per Biel, 0-2 Luismi; 1-2 Yagüe, 2-2 Yagüe
Estadi Olímpic de Barcelona.

En el futbol base, cal destacar el primer triomf del juvenil B, que dirigeix Salvans que va golejar al Sant Andreu, per 5-1 amb quatre gols en el primer temps, on amb un joc molt bo per bandes, va derrotar al primer líder de la competició.

El juvenil A, gràcies a les quatre jornades guanyant i a les ensopegades dels seus rivals (el Barça va caure esbatussat davant el San Francisco, per 3-0, i el R.Mallorca no va passar de l’empat a Girona) li treu quatre punts al segon (la Damm) i cinc als següents (R.Zaragoza i al FC Barcelona.)

La cara negativa del futbol base la va oferir el Cadet B, on no va pogué ni tan sols accedir a la final de la Copa Nike a la fase catalana (Premier Cup), en caure per penals davant la Grama. Ensopegada de consideració del conjunt de Ramón Guerrero, que no ha començat gaire bé la temporada.

Els demés equips van assolir victòries en amistosos, per preparar la temporada, que aviat començarà a les diverses categories que encara no ho han fet. Destacar el 8-2 del Benjamí el dissabte en Sadrià en front la UE Sant Andreu.

(foto d'arxiu: josep maria). L'equip d'Oscar Perarnau, més líder.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M