divendres, 29 de setembre del 2006

AGENDA FUTBOL BASE PER SADRIÀ

Partits per aquest cap de setmana a la Ciutat Esportiva.

De fet, es juguen gairebé tots el dissabte dia 30 menys el benjamí:
El Cadet A de Lluís Planagumà, començarà la lliga enfrontant-se al Barri Santes. Creus a les 12 hores. L’Aleví A ho farà a les 14,30 davant el Gimnàstic Manresa, mentre que l’Infantil B, jugarà a les 16 hores davant l’EF.Garrotxa.
Els mes petits, (Benjamí C i Benjamí A) s’enfrontaran dissabte al Badalona, i diumenge, al Barris Santes Creus, respectivament.

Per tots aquell que no ha sabeu, aquest any gràcies a l’interès de persones anònimes que hem insistit una i altre vegada en aquests anys, i gràcies a Antonio Martín, i a altres persones, s’ha aconseguit que la base del femení que fins a les hores jugava al Nou Taxonera, aquesta temporada ho faci al camp de futbol 7 de la Ciutat Esportiva.
Aquesta setmana jugaran varis partits de preparació;
Dissabte a les 10, el Base B femení s’enfrontarà al Taradell, el Base A, s’enfrontarà a les 11 hores al Bonaire, i per la tarda, el Cadet femení (de nova creació, sub-16, i que substituirà als dos equips de futbol onze que hi havien a segona catalana), s’enfrontarà al Sabadell. Aneu seguint aquestes nenes, (als que os agradi el futbol base), al llarg de la temporada i os portareu una agradable sorpresa, i més ara, que podran jugar a unes instal·lacions decents per la pràctica del bon futbol. més informació i fotos:
www.espanyolfemenino.com



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M