divendres, 29 de setembre del 2006

¡¡¡ CLASSIFICATS !!!

Classificats amb poca brillantor..

L’Espanyol ha assolit la classificació per la fase de grups de la Copa de la Uefa, amb un joc molt dolent a estones, altres de domini i ocasions, i amb més dificultats de les previstes davant un equip d’una categoria molt inferior.
El partit ha començat amb domini local, i De la peña, tornant-se amb una picabaralla amb el seu marcador, s’ha jugat el anar als vestidors abans d’hora. L’àrbitre molt contemplatiu amb aquesta jugada, no ha mostrat cap tarja a cap dels dos protagonistes. Per sort no hi era Turienzo avui...
El primer ensurt ja l’ha donat l’Artmedia al m. 13, el del malastruc per als supersticiosos, amb rematar Buryan de cap una centrada desde l'esquerra de l'atac eslovac, davant de la poca oposició de la defensa blanc i blava. En aquests moments el conjunt eslovac era qui estava classificat. Poc després, l’Espanyol s’ha tingut que deixar de romanços, i començar a posar els cinc sentis per evitar que la sorpresa s' acabés consolidant. Jarque, després d’una falta llençada per Iván que ha rebotat amb un defensa, tot sol ha rematat de cap, al travesser de la porteria defensada per Kollar.

Uns minuts després, ha arribat l’empat. Jugada sensacional de Chica, que ha tornat a quallar una gran actuació tot i jugar per la banda contraria (l’esquerra), deixa assegut al seu defensor, centra i Walter “Rifle” Pandiani, de cap, marcant els temps, aconsegueix un gol molt maco. Coro ha pogut avançar al conjunt perico, però el seu remat creuat s’ha estavellat al pal esquer de la porteria del conjunt eslovac un cop, superat el porter. Minuts després d’avorriment d’un Espanyol molt espès i a més insegur en la reraguarda. Els eslovacs conscients de la seva inferioritat tècnica també s’ho pensaven molt a l’hora d’estirar línies.

La segona part, ha començat sense canvis, i al minut 65, bona passada d’un irregular de la Peña,( que ha fet grans jugades, i estones més desafortunat, com als llançaments de cantonada i de falta, gairebé tos a les mans del porter rival) a Walter Pandiani, protagonista dels tres gols, i després de donar-se la volta, ha llençat un tret fort “marca del rifle” dels seus millors temps i el rebuig del meta Kollar, ha sigut recollit per un molt llest Coro, que l’hi ha fet passar la pilota per sota de ell, aconseguint el gol que col·locava al conjunt perico per davant al marcador. El tercer pal, ha sigut obra de Iván de la Peña, que després d’una gran jugada individual, el seu llançament ha anat a parar al travesser. Però encara un gol eslovac podia portar a la pròrroga i amb desigual fortuna i amb un joc molt irregular el RCD Espanyol s’ha llençat a intentar solucionar l’encontre, i fruït del major domini, ha arribat el tercer gol, segon de Pandiani, després d’un còrner tret per Riera i rebutjat per el defensa, que el propi jugador manacorí, s’ha encarregat de tornar a centrar i Walter, rematant de cap amb l’ajut del pal dret de la porteria visitant, ha fet pujar al marcador el resultat definitiu. Amb el 3-1 l’Artmedia ha gaudit de dues ocasions per retallar distancies i posar la por a la grada, però Gorka i la manca d’encert, ho han impedit.

RCD Espanyol: Gorka Iraizoz (6), Sergio Sánchez (4), Jarque (4), Torrejón (4), Chica,(7) Costa (5), De la Peña(7) (Jonatas, min. 71 ) (5), Zabaleta (6), Coro (8), Luis García (5)(Riera, min. 80) (s.c.) i Pandiani (8) (Tamudo, min. 83 s.c.).

FC Artmedia: Kollar, Buryan (Reiter, min. 75), Debnar, Burak, Konecny, Kozak, Straka, Gajdos (Durica, min. 65), Tchur, Oravec i Halenar (Cvirik, min. 85).

Gols: 0-1, min. 13: Buryan. 1-1, min. 18: Pandiani. 2-1, min. 65: Coro. 3-1, min. 81: Pandiani.

Àrbitre: Costas Kapitanis (Chipre). Tarjetes a Luis García (min. 26), Buryan (min. 28), Straka (min. 55) i Pandiani (min. 55).

Estadi Olímpic de Barcelona: 8100 espectadors que s’han donat cita aquesta nit a Montjuïc. Bona temperatura. Partit de tornada de la primera eliminatòria de la Copa de la UEFA, amb un grupet de seguidors eslovacs

La figura del partit: WALTER PANDIANI