divendres, 29 de setembre del 2006

agenda dels desplaçaments del futbol base


Desplaçaments dels diversos equips del futbol Base i femení
L'equip femení viatjarà a Bilbao, per enfrontar-se a l'Athletic, en partit aplaçat per els compromisos europeus de les blanc i blaves. El partit serà a Lezama a les 12 hores del diumenge, el conjunt basc que demà farà l'últim entrenament, va guanyar en un partit amistós al Oviedo Moderno per 2-7. Eba, Tzibi (de penalti), Erika 2, Itziar y Murua 2 van ser les golejadores.

L’Espanyol B, s’enfrontarà a l’Alacant, que ve de guanyar al mini estadi, diumenge a les 18 hores al Rico Perez d’Alacant, que actualment ocupa la quarta posició amb 9 punts.

El Juvenil de Perarnau tindrà la primera prova de foc en el que va de temporada visitant el Lluís Sitjar per enfrontar-se al Real Mallorca, un dels quatre candidats a emportar-se la lliga al grup tercer de la Divisió d’Honor.

El Juvenil B, de Lliga Nacional, viatjarà més a prop; concretament a Sabadell, per disputar el seu tercer partit (una victòria i una derrota) davant el Gimnàstic Mercantil, diumenge a les 17,30 al camp Municipal Gràcia.

El Cadet B, de Ramón Guerrero, (grup segon de Preferent Cadet) , després de l’ensopegada a la Nike, voldrà guanyar a la EF. Garrotxa, i s’enfrontarà en el Mas Cabirol d’Olot, el dissabte a les 12 hores.

L’Aleví B jugarà a Girona, dissabte a les 12 al camp de Torres de Palau.
I per últim , el Benjamí B, s’enfrontarà a l’etern rival diumenge.

foto: arxiu de josep maria



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M