dimecres, 27 de setembre del 2006

FUTBOL BASE

L’Espanyol B, s’ha classificat per la final de la fase catalana de la Copa Federació.
Després de guanyar 2-0 amb un final agònic, el conjunt que dirigeix Joan Francesc “Rubi”, ha guanyat amb molts més problemes del que es podia pensar a priori, al conjunt del Gavà. Una primera part molt dolenta, jugada a un ritme molt baix, amb pràcticament absència de jugades de perill, tan sols trets molt desviats, i només una jugada del Gavà que amb un tret al pal ha donat un fort ensurt, i poc més. Poca mobilitat, la línia mitja que no ha funcionat, i el Gavà a veure-les venir amb el marcador favorable del partit d’anada.

La segona part ha començat encara pitjor, per què als dotze minuts de joc, i un minut després el que fora jugador del Espanyol B, Jacinto Ela, ha gaudit de les millors dos ocasions fins les hores, amb un ma a ma amb el porter Ibón que a aquest ha aconseguit rebutjar quant l’encarava i el anava a superar. Amb els canvis, l’entrada de Julián, i de Fede, (per un apàtic Pedraza, i per Javi Marquez), les coses han anat canviant, el Gavà conscient que havent errat les ocasions tan clares, i que difícilment marcaria, s’ha anat replegant, i l’Espanyol B ha començat a imprimir més velocitat al joc, i obrir bandes, i fruït d’això, ha arribat les primeres ocasions, com una pilota estavellada al travesser desprès d’un fenomenal llançament de Julián de falta, una centrada molt tancada enverinada que ha tret Marcos com a pogut, desprès d’un servei de cantonada al 33, una segona pilota al travesser de la porteria defensada per Marcos, una falta llençada per Fede, que el meta visitant treu en una molt bona intervenció, i el gol de Bussy, desprès de rematar de cap un altre còrner.

L’Espanyol, cada cop tancava més al Gavà a la seva àrea. La insistència perica ha tingut el seu premi, i desprès d’una jugada començada per Yagüe ha passat a Bussy, que en jugada individual se n’ha anat del seu marcador, recolzant-se amb el braç, malgrat que l’àrbitre no ha indicat rés, i el seu fort xut, s’ha estavellat al cos del porter, però sense pogué evitar que la pilota acabés entrant. Al final, quatre minuts d’afegit, aguantar i deixar passar els minuts i el conjunt filial a la final de la Copa Federació, a la fase catalana