dissabte, 30 de setembre del 2006

UNA NIT PER A RECORDAR


Sopar d’agraïment per la campanya del femení.

Ahir nit, al Pasatapas de la Barceloneta, el senyor Antonio Martín va voler tenir un detall amb les jugadores, cos tècnic, mitjans de comunicació que han recolzat el femení al llarg d’aquesta temporada carregada d’èxits, i una representació de penyes, amb el presidente de la fcpe, i socis. Com passa amb aquests casos, molts dels fidels al femení no hi van pogué ser presents per que la sala ja no hi cabia més gent (70), i com sol passar, no tothom hi va pogué assistir malgrat els gran mèrits de socis que no hi van pogué ser presents... una altre vegada serà.

Els que merescudament o no hi vàrem ser presents, vem gaudir d’una nit inoblidable, i des de aquestes línies tinc que expressar el meu agraïment a Antonio Martín, en primer lloc, al cos tècnic, i demés persones que amb la seva dedicació han fet possible aquest somni i com no, a les jugadores del nostre femení, campiones de la superlliga, de copa i de Catalunya (dos títols)

Varen intervenir, oficiant l’acte Jaume Martínez, com a mestre de cerimònia, van fer us de la paraula, el senyor Rocha, el nou patrocinador del pantaló Sr. Oliveró, Santy Fernández, Ane, Chola, Javier de Haro, Fina, el conseller senyor Moya, Antonio Martín, i he de fer menció, (per que jo sempre intento alabar quan s’ho mereixen i donar el pal a qui també s’ho mereix) que ahir TV3 representada per el presentador del programa de Futbol.cat (dilluns c33), va dirigir unes paraules recordant que sempre en el seu programa a més de dedicar minuts al futbol de les categories inferiors catalanes, sempre es passen imatges del femení. A més va dir, que les imatges del dia del Torrejón, van ser vistes per 189.000 espectadors, i sobre tot el gol d’ Adriana, el més maco de la jornada, i aprofito Adriana per donar-te les gràcies per la dedicatòria. La setmana que ve faran un reportatge sobre la estada a Noruega.
Ahir es va passar un reportatge de tots els títols que han assolit les noies, mentre sonaven les notes del himne perico i el “We’ are the Champions”, en honor al desè millor equip d’Europa.

També hi van ser, representants d’altres mitjans de comunicació com, Ricard Vicente (Radio Marca), RKB; Blanc i Blau i la Veu en lo que fa referència a premsa escrita, apart dels esmentats.
Josep Maria Serrano director de la Veu, va fer entrega als presents, del nº 7 de la Veu, el conegut com el de "les cinc copes del femenì".

Montse Tallada en nom i representació de la Penya de Premià va fer el lliurament d’una placa a Antonio Martín per l’esponsorització del Grupo Quat i un trofeu al femení que va recollir la capitana Miriam.
Lluís Rodilla va fer lliurament de participacions de lotería a l'equip i el representant de la "Curva Jove" un cd.

Interpel·lat sobre si podria Antonio substituir a la presidència del Club a Dani, de seguida va desmentir tal extrem, per les seves ocupacions professionals, va dir no estar a l’Espanyol amb ambició de ser president, si no de intentar en la mida que pugi fer un Espanyol més gran.

A més de dos quarts de dues s’acabava l’acte d’afirmació perico, i de sentiment i agraïment en vers els que directament o més modestament formem part de la família del futbol femení del RCD Espanyol.

fotos; josep maria.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M