dissabte, 30 de setembre del 2006

FUTBOL BASE I BASE FEMENÍ



I avui de nou a la càrrega, després del sopar d’ahir, de bon matí i en poques hores de pogué dormir, a la ciutat esportiva per veure el debut dels dos equips de futbol base femení desprès del seu trasllat de la Taxonera a les instal·lacions periques.

L’equip F-7 Base B, les més petitones, entrenades per José Reina, han guanyat en el seu primer partit de pre temporada al Taradell, en el camp on juga els partits els benjamins, per un contundent 12-1, amb gols de Anna (5), Carla (3), Gemma(2), Mª Lluisa (1) Esmeralda (1).

Plantilla:

Mireia Nagel Cruz (por); Sheila Elianne Hidalgo Vivanco, Mª Lluisa Puerta Tineo, Mariana Barrios Paulino, Anna López Villarroya , Carla Borrás Polo, Esmeralda León González, Gemma Mataró Ubide, Paula Ponce Ibernón, Andrea García Colomer, Marina Freixa Roca.

Entrenador: José Reina.

Tot després el F-7 Base A, entrenat per Marta Cubí i Ricard Ribes, ha guanyat al Bonaire, per un encara més contundent 15-0 amb gols de Alexia (3), Maria (3), Andrea Altman(3) De la Fuente (3), Andrea Rius(1), Andrea Cabrera (1) , Sara García (1)

Plantilla:

Natalia Pinto (P); Ariadna Forment, Mikaela Colet, Andrea de la Fuente, Andrea Rius, Andrea Cabrera, Marta, Alexia, Claudia Calbet, Mireia, Andrea Altman, Maria, Sara García. Entrenador: Marta Cubí 2º E Ricard Ribes.

El Cadet femení que entrena Albert Andrés, va guanyar 5-2 Al CE Sabadell, en partit amistós a la ciutat esportiva de Sadrià.

Plantilla:

Marta Abad Puig (P), María Pujol Carrera (P): Sandra Anglada Carol, Isabel Horta Mascarell, Claudia Tamayo Insende, Jessica León Galiano, Helena Crespo Pesquero, Anna Jornet Solé, Sandra de la Cruz Casado, Cristina Fuentes García, Eva Llamas Hernández, Nerea Rodríguez Fandos, Montse Vázquez Fontes, María Chueca Buxo. Entrenador: Albert Andrés.

MÉS INFORMACIÓ: www.espanyolfemenino.com

El Cadet A de Lluís Planagumà ha començat avui la lliga amb victòria per 4-0 davant el Barri Santes Creus, i tots els gols s’han aconseguit a la segona part.

L'Infantil A, entrenat per Josep Oliver, ha guanyat al seu debut a la lliga al Nàstic per 1-2, partit jugat al Anexe del Nou Estadi de Tarragona.

El Cadet B, ha guanyat per un contundent 1-6 a Mas Cabirol, davant la EF Garrotxa a la primera jornada de la lliga de Preferent de cadets , grup segon.

L'Aleví A, també s'ha estrenat amb una golejada davant el Gimnàstic Manresa a Sadrià, per 4-0

L'Aleví B, que juga al grup segon de la Preferent aleví va perdre a Girona, 3-1 devant el conjunt gironí.

L'infantil B, ha guanyat a la ciutat esportiva de Sant Adrià, a la EF Garrotxa per 5-0, al grup segon de la Preferent Infantil

foto: josep maria. Ciutat Esportiva.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M