diumenge, 1 d’octubre del 2006

ESPANYOL-OSASUNA: AVUI, 18 HORES

Prèvia Espanyol-Osasuna

L’Espanyol rep aquesta tarda a las sis, a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, sota l’arbitratge del senyor Medina Cantalejo, a un Osasuna que també ve de classificar-se per la fase de grups de la Copa de la Uefa.

Valverde sembla ser que tornarà a incloure canvis a l’equip que sortirà a la gespa del Olímpic; primer obligat per la baixa de Riera per la expulsió que va patir amb el nefast arbitratge de Turienzo, i segon per que per no perdre la costum crec que tornarà a alinear a un Lacruz fitxatge que fins ara ha donat un lamentable rendiment en el que portem de temporada. El problema es que fins ara no hi ningú en el eix de la cobertura que s’imposi amb claredat com a líder de la defensa... be es veritat, que tampoc fins ara ningú ho ha fet pitjor que el central navarrès.

Sembla ser que les bandes podrien estar ocupades per Velasco i Moha (un dels ex jugadors dels dos equips que hi seran avui, juntament amb Juanfran i Milosevic a l’altre cantó). Al mig camp, es on més dubtes penso tindrà Valverde. Costa, Jonatas, De la Penya, Moisés... malgrat que pugui fer algun dels seus experiments i col·locar al segon punta (Luís) o a Iván a una banda, (l’altre se la disputarà Rufete o Zabaleta, amb més números per el primer) i deixar a Jonatas amb Costa al doble pivot. I davant Luís o Pandiani i Tamudo (parella inèdita, volem com s’entenen, ja m’enteneu el que vull dir).

De totes maneres, amb la gran quantitat de jugadors en segons quins llocs, té per on triar, i acostumats com ens té el senyor Valverde a fer provatures com si es tractés encara de pre temporada, es fa molt difícil endevinar quin serà l’onze que sortirà avui. Hora seria que després del munt de partits oficials que porta ja l’Espanyol (Supercopa, Catalunya Cup, UEFA i lliga) acabés d’una vegada de trobar una alineació model, un onze que amb les variacions pròpies de cada jornada, lesions i sancions, modificacions envers el rival de torn, i petites rotacions per no cremar la plantilla amb les competicions extres que tenim aquesta temporada, al menys reflectís el model del que vol o deuria voler Valverde si tingués les idees clares, i servís per que els afeccionats que patim amb aquest equip, tinguéssim quelcom d’esperança de que el nostre entrenador sap per on camina i on vol anar amb aquest planter.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

De nou Lacruz.... miau ¡¡¡
... i enfrontat a Milosevic ¡¡¡

Algun col·lega recorda quant temps fa que no teníem un central tan i tan dolent en el nostre club?

-23-oca_008 ha dit...

Avui guanyem segur!!




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M