divendres, 6 d’octubre del 2006

NOTA OFICIAL DEL CLUB

Comunicat oficial del RCDE sobre la Ciutat Esportiva

Davant les notícies aparegudes en els mitjans de comunicació sobre futur de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià del Besós, el RCD Espanyol vol puntualitzar el següent:

1.- Que el RCD Espanyol no té cap intenció de vendre o abandonar els terrenys de la nostra propietat a Sant Adrià, ni hem sondejat mai una nova ubicació per a la nostra Ciutat Esportiva.
2.- Que el RCD Espanyol està plenament satisfet amb l'activitat esportiva que es desenvolupa a Sant Adrià i confia plenament en la política de planter per formar jugadors, continuant així la nostra línia esportiva de futur.
3.- Que davant les notícies aparegudes en relació a una reordenació de la zona, que pogués afectar a la nostra Ciutat Esportiva, estarem expectants al seu resultat, però l' Il.lm. Ajuntament de Sant Adrià coneix i comparteix la ferma voluntat de consolidació de la nostra activitat esportiva així com comparteix també la decisió de permanència en aquestes instal·lacions, d'acord totalment amb el manifestat públicament pel seu alcalde l' Il.lm. Sr. Jesús M. Canga.

RCD ESPANYOL.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M