diumenge, 1 d’octubre del 2006

EMPAT A ZERO...



DIUMENGE NEGRE
En efecte, jornada negativa la de avui, per que ni el primer equip, ni l’Espanyol B, ni el juvenil, ni juvenil B, ni el femení (i això si que es noticia) han assolit la victòria. Tan sols l’equip de Valverde ha pogut empatar i a zero a Montjuïc.

Valverde ha alineat de sortida, a Marc Torrejón, amb Jarque a l’eix de la defensa, deixant a la banqueta al molt criticat Lacruz, i amb Velasco i Moha als laterals. Un mig del camp amb Jonathas i Zabaleta, amb De la Peña per davant, i Luis Garcia i Coro en bandes, quedant Pandiani com home més avançat. La primera part ha sigut molt fluixa, amb poques jugades de perill dignes de menció. Fer esment d’una jugada que Moha després de driblar als seu contrari, el seu centre molt tancat acaba a les mans de Ricardo, una jugada que acaba amb un xut de Coro, després d’una jugada personal, i la més clara de tot el primer temps, una centrada des de la dreta de Luís García que tot sol Pandiani, remata de cap, sortint la pilota fora lliscant el pal dret de la meta defensada per Ricardo. Mitja hora per pogué disposar d’una ocasió amb cara i ulls. Mentre, a la reraguarda, amb problemes per la banda defensada per Moha, i amb moments de mes o menys inseguretat defensiva, s’ha anat passant com bonament es podia, amb un Osasuna molt conservador, que atrinxerat darrera, esperava l’ocasió letal per endur-se el partit amb el mínim esforç, i un Espanyol que malgrat que la segona part ha millorat (era difícil no fer-ho) no s’ha trobat mai a gust damunt la gespa. Joc amb poca velocitat, nul intent de pressionar la sortida de la pilota del conjunt navarrès, falta de idees en la medular...
Els darrers minuts del primer temps han sigut d’atac de Osasuna, que ha gaudit d’ocasions si no molt clares, si per deixar certa angoixa cara a l’afecció.

La segona part ha començat amb l’entrada de Moisés per un desafortunat Jonatas que ha fet el pitjor partit des de que va venir, en part per el mateix desgavell de l’equip, la falta d’enteniment amb Iván i amb Zabaleta. Als tretze minuts del segon temps, Webó ha reemplaçat a Soldado al conjunt navarrès, i ha sigut precisament ell, quant rebent una passada de Raúl García ha gaudit de l’ocasió més clara del conjunt visitant, rematant a la sortida desesperada de Kameni, i sortint la pilota fregant el pal dret de la porteria defensada per el meta camerunès; era el minut 74, i s’ensumava la tragèdia, que afortunadament sols ha quedat en un ensurt. Abans, l’Espanyol havia fet la segona substitució, un Coro que havia sigut dels menys dolents a la primera part, però que en la segona estava passant més inadvertit, deixa el seu lloc a Tamudo. Zabaleta, ho havia intentat amb llançament desviat, Jarque remata fora un còrner, i a falta de dotze minuts per complir-se el temps reglamentari, Valverde fa la tercera substitució fent sortir en lloc de Luís García, a un Rufete a qui s’ha pogut constatar la baixa forma que està demostrant els darrers partits, mol lent, i totes les centrades que ha fet han sortit fora, amb la desesperació d’una part de la grada, que quant ha senyalat l’àrbitre Medina Cantalejo la fi del partit ha deixat sentir els seus xiulets de desaprovació i algun que altre mocador.... De moment el millor el punt assolit, el no haver encaixat cap gol, i el pitjor un cop més la pobre imatge donada amb la creació de joc, i la falta de definició d’aquest equip, en partits de la lliga espanyola.

FITXA TÈCNICA:
RCD ESPANYOL: Kameni (5); Velasco (5), Jarque (5), Torrejón (5), Moha (5), Zabaleta(5), Jonatas (2) (46’ Moisés) (6), De la Peña (5), Luís García (4) (Rufete 79’) (2), Coro (5) (Tamudo 61’) (4), i Pandiani.(5)

C.A. OSASUNA : Ricardo; Corrales, Cuéllar, Miguel Flaño, Izquierdo, Nekounam,
Valdo, Puñal, Juanlu, (Juanfran 80’), Milosevic (Raúl García 63’), Soldado (Webo 58’)

Àrbitre: Luis Medina Cantalejo, (andalús). Protestat per diverses decisions. Targeta groga a Moha (min.67) i Pandiani (min.78). Per part de l'Osasuna, a Nekouman (min.91) i Juanfran (min.92).

Estadi: Olímpic de Montjuïc: Tarda de molta calor, gairebé estiuenca, amb 18250 espectadors.

El millor del partit... bastant difícil pogué dir qui ha sigut desprès del nivell similar que ha ofert la majoria dels jugadors blanc i blaus, però per significar-me amb algun direm que MOISÉS ha contribuït a posar quelcom de seny al mig del camp on De la Peña, i un desconegut Jonatas s’han mostrat molt incompatibles.

Foto: (rcd.espanyol.com) Jonatas ha tingut una desafortunada actuació.

4 comentaris:

Emilio ha dit...

Al final no pude asistir al partido por motivos personales, ni tampoco pude verlo por la tele ni he querido ver el resumen del mismo. No obstante, leyendo esta crónica veo que no me perdí nada del otro mundo. Toca seguir trabajando porque sino lo pasaremos mal.

Josep Maria ha dit...

si, no te perdiste nada en absoluto. Una de las peores primeras partes de bastante tiempo. La segunda mejoró, pero... y no sé que alineación tiene que poner Valverde...ya lo ha intentado casi todo... falta más convicción, fe, correr más y presionar al rival. Y los que estén medio muertos, a la grada...que esto es un juego de hombres y se tiene que estar al 100%, y demostrarlo en el terreno de juego. Veremos como evoluciona el equipo en compromisos venideros...

Anònim ha dit...

Estoy de acuerdo con tu cronica del partido,no presionan y si no meten la pierna todos,nos toca sufrir una temporada más.
Enhorabuena por el blogger,lo llevas al dia.

Joaquin-MontcadaiReixac

Josep Maria ha dit...

hola Joaquín... pues si... y por mal que lo haga Valverde... ellos debieran de poner todo de su parte y no lo hacen




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M