dilluns, 2 d’octubre del 2006

DOLENTS RESULTATS D'AHIR...

El femení cau estrepitosament a Lezama.

Desafortunada la segona part del conjunt perico, davant un Athletic que sembla que de la ma de Juaristi tornarà a ser un dels candidats al títol de la Superlliga. Marta Cubí va marcar per l’Espanyol, escorçant distancies i donant esperances, però el tercer gol va sentenciar un partit que encara va resultar més desnivellat amb l’últim gol en les acaballes del partit.

Athletic C. Bilbao: Ainoa, Uriajereka (Zabala min.84), Vanesa, Marta M., Itziar, Guru (Murúa min.75), Zibi, Olabarrieta, Ibarra, Erika (Jessi min.45), Eba (Zarate min.77).
RCD Espanyol: Cristina Prieto, Ane, Miriam, Natalia, Laura Falces (Aida min.60), Lara (Raquel min.55), Noemí, Carol, Marta Cubí, Adriana, Sara.
Àrbitre: De Burgos. Per part de l’Espanyol ensenya targeta groga a Laura Falces (min.43) i a Natalia (min.54), i per part de l’At.C.Bilbao a Vanesa (min.31).
Gols: 1-0 Erika (min.50); 2-0 Erika (min.55); 2-1 Marta Cubí (min.66); 3-1 Ibarra (min.74); 4-1 Murúa (min.89)

L’Espanyol B se‘n va de buit d’Alacant

Fitxa tècnica
Alicante: Unanua, Xavi Torres, Tito, Álvaro (Neptalí 59’), Calderón, Pelegrín, Ricardo Cavas, Eloy (Raúl Cavallero 75’), Germán, Azkoitia (De Paula 89’) i Borja.
Espanyol: Biel, Chica, Fede, Serrán, Ángel, Toni Lao (Erencia 88’), De Pablos, Julián, Yagüe, Bussy (Zamora 68’) i Pedraza (Javi Márquez 88’).
Gols: 1-0, Borja en el minut 41. 1-1, Zamora en el minut 72. 2-1, Azkoitia en el minut 74.

El Juvenil perd 2-1 a Mallorca, a l’Estadi Lluís Sitjar, però continua líder (12 punts) després de la jornada d’ahir un punt més que la Damm, i a quatre dels possibles rivals per la lluïta del títol: Mallorca, Zaragoza, i Barcelona tots amb 8 punts.
RCD Espanyol: Isaac; Ricard, Guillem Savall, Oscar Reyes, Victor, Juanjo, Jesús B., Guillem Cornellà, Charly Lumbreras, Jesús García, Javi. També van jugar: Juan, Albert García, Xavi, Quique. (gol:Albert)

El juvenil B va empatar al Municipal Gracia de Sabadell en front el Mercantil a dos gols. (Carlos i Oriol)

Els Benjamins van guanyar. El Benjamí A, a Cubelles 0-4 i el Benjamí C en front el CF Badalona per 4-0. El B, tenía que jugar amb el Barça Benjamí i es va suspendre.