dissabte, 28 d’abril del 2007

EL MÉS IMPORTANT DEL FUTBOL BASE

Aquesta vegada tampoc
Decepció es la paraula que pot definir la situació anímica d’un equip, el Juvenil que per una vegada més s’ha quedat sense poder aixecar el títol que encara se li resisteix; la Copa de Campions.

Ahir va caure derrotat davant el Valencia que serà qui jugarà la final amb el R Madrid, tot i que amb un empat al conjunt de Perarnau li servia per ficar el cap a la final. Els valencianistes es van avançar al minut deu, i els pericos no van saber refer-se i aconseguir el gol que els hi donés el passi a la final. En les acaballes, el gol en propia porta de Jesús acabava amb les esperances d’un equip que ho tenia pràcticament tot per poder assolir aquest títol.

Queda la revenja a la Copa del Rei, com a única il·lusió. Serveixi de lliçó per uns i avís per a navegants per altres; els partits s’han de jugar i mai es pot vendre la pell de l’os (final) sense haver-lo caçat (semifinals).

Resta del futbol base
Amb l’absència dels pericos en la final d’Antequera, l’actualitat es centra amb el partit que jugarà l’Espanyol B, demà a Sadrià davant un Benidorm crescut que va esclafar al Barça B,la setmana passada endossant-li un correctiu de tres a zero. Novè contra onzè en la taula classificatòria, és la situació actual d’ambdós equips; un punt d’avantatge per els pericos i la vista posada en els cinc de diferència amb els equips que ocupen zona d’eliminatòries per la lluita per l’ascens a Segona Divisió B (que no play-off).

El cadet B celebrarà el títol
Els nois de Ramonet Guerrero avui podran davant la seva parròquia celebrar el títol que van assolir la setmana passada en guanyar al camp de la Damm, i adjudicant-se de forma matemàtica el campionat del grup segon de Preferent. Serà avui a les dotze i en front l’UE Sant Andreu, conjunt ja abocat a la primera catalana de cadets.

Important sortida de l’Infantil A
L’equip Infantil A té una molt compromesa sortida a Santa Coloma per intentar seguir en la lluita davant l’etern rival (empatats a tot, en el mateix nombre de partits) per assolir el títol de lliga. Objectiu perico ha de ser guanyar tots els encontres i esperar el pràcticament impossible; Que el “Camerun Team” ensopegui deixant-se un empat en qualsevol dels encontres que li resten (Damm, Badalona, Girona, Nàstic).

L’Infantil B pot ser campió aquesta tarda
Amb un empat en té prou, després de no pogué assolir la darrera jornada el títol davant el tercer classificat Riuprimer, avui es veuran les cares a Sadrià (16:00 hores) els dos primers classificats. Espanyol i Hospitalet donaran l’autèntica mida del que ha estat un frec a frec durant gairebé tota la temporada. L’Espanyol era l’únic equip imbatut fins la darrera jornada.

Derbi cadet a Can Barça
A la Ciutat Esportiva Hans Gamper, el cadet femení s’enfronta al Barça en la tercera jornada d’aquesta pseudo competició que la FCF ha inventat per les diferents categories de la base femenina. “Complementaris” titulen... en fi, és el que hi ha.
(Teniu les classificacions diferents en el post titulat FUTBOL 7)

El líder Estartit visita Sadrià
El conjunt de l’Estartit, campió per tercera vegada consecutiva del grup tercer de Nacional Femenina, es passarà demà per Sadrià amb les seves estrelles, Maribel Domínguez, Clara Clofent, Georgina Carreras...
Per part perica, serà el darrer encontre oficial a Sadrià de Gemma Pacheco en la seva carrera esportiva. El segon lloc en joc.

Del femení A, ja en parlarem amb més profunditat....



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M