dissabte, 28 d’abril del 2007

LA MAFIA SEMPRE GUANYA

“Nosaltres, membres del CSSD o som uns prevaricadors o uns perillosos incompetents
Signat: CSSD”


En efecte, just en el pitjor dels moments aquests individus han demostrat una de dos; o son uns incompetents molt perillosos per ocupar els càrrecs de tanta responsabilitat que suposa ser els màxims jutges de la justícia esportiva, o la primera paraula emprada cobra molta més importància tenint en compta qui avala tal decisió, el màxim “factotum” del conjunt basc, el corrupte e impresentable president de la RFEF, un tal Villar, l’alies encara no el sabem.

Aquests impresentables senyors acaben de revocar una pròpia resolució en la que van trigar gairebé mig any a prendre. Van provocar un daltabaix amb la seva sentència (sigui o no justa, això queda per els juristes) i van provocar un terratrèmol esportiu a falta de tres jornades per cloure la Superlliga, i ara covardament, sota pressió i coacció, revoquen en tres setmanes i escaig el seu propi veredicte.

¿Estem en un país seriós? ¿És això justícia esportiva? ¿Tan allargat és el braç d’aquest corromput personatge que inclòs anuncia als quatre vents que el seu equip (el d’homes) no baixarà a segona? ¿Com afectarà això a aquesta jornada decisiva? I per últim...¿Com tenen la poca vergonya de consentir que es jugui l’encontre a les deu i mitja i en canvi el de l’Athletic Villar femení a les dotze i mitja?

Senzillament de vergonya. Prevarica, que no passa res...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

L´error d´un senyor inepte del Puebla a regalat tota una Superlliga a l´Athletic.

La Federació s´ha limitat a aplicar la llei. El reglament és molt clar.

És un fallo lògic i esperat... encara que no desitjat ¡¡¡

Jugar abans que l´Athletic ens beneficia clarament i perjudica a les basques.

Si perdem o empatem, tot queda igual... elles seran primeres.

Si guanyem, serem primeres nosaltres i les basques hauran de jugar sota una pressió BRUTAL a una jornada del final per tal de recuperar el liderat.

Anònim ha dit...

Que putada y que injusticia. Este Villar y el Gasparin son unos autenticos ladrones y sinverguenzas...en cuanto al Juvenil, desolado me he quedado, que pena.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M