dijous, 26 d’abril del 2007

INDIGNE TV3

foto: libertad digital.com

Un cop més, la Televisió de Catalunya ha donat un pas mes en aquesta “Creuada” que està obsessionada en portar a terme (suposo que per ordre dels polítics) per culeritzar a tota la societat i eliminar progressivament dels ulls dels espectadors qualsevol signe de diversitat esportiva en aquesta terra.

Em refereixo per si no sabeu de què va el tema, al programa emès ahir “No em ratllis” on els nens son els protagonistes, i sempre que de passada veig aquest programa (¿casualitat suposo?) es troben nens parlant de l’altre club que tots sabeu, o cantant, o anomenant qualsevol cosa, amb aquesta institució sempre com a referent. Bé... el que passa gairebé en tots els programes que son produïts per a TV3 en aquest país.

Però ahir van donar un pas més endavant. A més de la “charlotada esportiva” del gran partit televisat el dia abans, a part de no volgué pagar i comprar els drets dels partits de quarts i semifinals de l’Espanyol, (les comparances son odioses sempre, però en aquest cas més), a sobre de tantes i tantes discriminacions, ahir en aquest programa que he anomenat , van omplir tota la “grada” de nens i nenes vestits amb les samarretes que vosaltres ja podeu imaginar, i a parlar “del Club UNIC”, i tot a menys de 24 hores que la segona institució esportiva més important per nombre de socis, historial, i pes esportiu de Catalunya es juga el passar a la final d’un torneig continental, mentre el club en qüestió ja en fa un munt de setmanes que és fora de les competicions europees.

Tota la meva indignació envers la Televisió de Catalunya, i per aquesta pseudo presentadora, la senyora Julia Otero, que ha donat la veritable imatge del que és el “bon periodista”, el ”bon presentador” a aquesta terra; els estómacs agraïts que creixen a l’ombra del poder. En quant a TV3, una més, en el seu intent de manipular la part més dominable en una societat; la infància. Després ja vindran els “profes” nazis fent cantar l’himne als alumnes i després els nazis en la selectivitat posant exàmens sobre un anti esportiu personatge que trenca vidres (propietats municipals, donant exemple) i escup als contraris....

Després es queixaran quan s’escoltin aquells càntics que tots sabeu...allò de “PUTA ....” I “PUTA ...”

Sembla que tornem a viure temps passats en la lamentable història d’Espanya i d’Europa...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Som negres, en un món de blancs... militant tots ells en el Ku-Kux-Klan.
Que l'estadi cridi cada vegada més fort ... ¡¡ PUTA BARÇA i PUTA TV3 ¡¡
A partir d'avui M'UNIRÉ A LA MASSA CORAL.

Ubaldo ha dit...

Fastigós una vegada més el tracte de Tven3. Compren el silenci de la nostra junta pagan una part del pressupost, i a més els serveix de coartada perfecte per pagar 20 vegades més als cule$. Vergonyós.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M