dimecres, 4 de juliol del 2007

ARXIU FOTOGRÀFIC DELS CAMPIONATS DE CATALUNYA A CANOVELLES.


Per motius de força major (impossibilitat tècnica), no us vaig pogué oferir el reportatge fotogràfic dels Campionats de Catalunya disputats a Canovelles.
Els disputats a la matinal, per que el disputat al vespre (Aleví), era impossible pogué tornar a temps per veure els dos projectils d’obús de Raul Tamudo en el cor del nostre rival i en la seva pròpia fortalesa. Qüestió de dades, i d’horaris.

A més, li dedico personalment a Ruben Herraiz “Rufo”, i naturalment a la resta dels seus companys. Però a ell en especial, per que va ser la “víctima innocent” de quan la tècnica et juga una mala passada, i es queda sense la foto promesa lluint aquella medalla de campió de Catalunya, guanyada davant un rival força més superior físicament per la presència de molts jugadors africans de gran envergadura. ¡Ho sento Rufo! ¡Les coses s’espatllen quan menys t’ho esperes!




Per la seva part el Cadet no va tenir la mateixa sort, tot i marcar molt ràpid. Va perdre 4-1 però de totes maneres aquí teniu unes quantes fotos, fins el moment de rebre els guardons com a sots-campions de Catalunya. Des d'aquell moment la meva Olympus va dir prou...
























S E N T I M E N T P E R I C O . C O M