divendres, 6 de juliol del 2007

NOTICIES BREUS.

Sponsorització del bàsquet Femení


En primer lloc, la noticia de la “esponsorització” del RCD Espanyol al Club Bàsquet Olesa, continua aixecant dubtes, ja que a canvi de pràcticament rés més que porta el nom (per darrera del d’Olesa) i la paraula “Volem” i poc més en una samarreta que continuarà sent la del club en qüestió, l’Espanyol haurà de desemborsar unes quantitats en concepte de “marketing” i no com a diners invertits en seccions.

Avui tindrà lloc una entrevista aquest matí entre el director general executiu, senyor Pedro Tomás i el president del GEBB, senyor Calero, suposadament per demanar un aclariment i més informació sobre el tema, per que per sobre de tot el que s’ha dit i explicat, una pregunta sobrevola l’espanyolisme: ¿Per que el Consell s’ha negat reiteradament ha permetre que l’atletisme porti el nom de RCDE totalment gratuït (amb els nostres colors i escut) i en canvi permeti que un equip situat a Olesa (que no portarà els nostres colors) porti el nom de RCDE i a sobre pagant l’Espanyol?. Difícil d’explicar, i més d’entendre.


El futur de Santi, una incògnita


Les properes hores poden ser importants per saber quin serà el futur esportiu del futbol femení. A ningú se li escapa que la principal incògnita ara per ara, es la possible no continuïtat de Santi Fernández a la banqueta del femení. S’haurà d’estar atents als propers moviments d’Antonio Martín, i com queda estructurat l’equip per la propera temporada.

De moment ja ha començat a moure’s el mercat, inclòs clubs com l’Atlético de Madrid han fitxat fins a cinc jugadores (entre una d’elles, la que ens va marcar el 1-3 en les acaballes de la final dissabte passat), i el RCD Espanyol de moment tot es una veritable incògnita amb bastants jugadores que acaben contracte i que ara per ara desconeixen quin serà el seu futur.


Clemente Rodríguez va ser presentat ahir a Montjuïc.

Ahir va estar presentat el “Correcaminos” (Buenos Aires, 31-7-1981) com a jugador cedit per el Spartak de Moscou per una temporada amb opció de compra per part del RCD Espanyol.
Com a jugador extra comunitari vindrà a incrementar la nòmina dels que ocupen plaça d’estrangers, junt a Zabaleta, Costa i Jônatas. Zabaleta es molt a prop d’aconseguir la doble nacionalitat, i el fet que se li estigui buscant una sortida (ara per ara molt difícil per l’elevada fitxa) a Eduardo Costa, permetria tenir altre fitxa disponible per la contractació del tercer fitxatge que podia ser el migcampista del Partizan de Belgrad, Smiljanic.


L’Espanyol B.
El filial perico, (una temporada més sota les ordres de Joan Francesc “Rubi”) ja ha realitzat els següents fitxatges:

Francisco Casilla Cortés (Tarragona, 2-10-1986) (Real Madrid B) Porter.
Gregor Balazic. (Eslovenia, 12-8-1988) (Benfica). Defensa Central.
José Luis Plata Ruíz (Albolote, Granada, 19-7-89) (Malaga CF, juv.). Dav. Centre.
Jordi Gómez García –Penche (Barcelona 24-5-85) (FCB. “B”) Migcampista.
Álvaro Rodríguez “Brachi” (Sevilla, 6-1-1986) (Betis “B”) Lateral dret.
Javi López Rodríguez (Osuna, 21-1-86) (Betis “B”) Mitja punta.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA EN JOSEP MARIA I AMICS, 1 DE TOT ESTÀ MOLT MAL QUE L'ESPANYOL NO PAGUI A LA SECCIÓ D'ATLETISME, NI EL PATROCINI, NI EL DEIXI PORTAR EL NOM DE L'EQUIP, ÉS UNA AUTÈNTICA VERGONA. EL QUE PATROCINI A L'OLESA ESTÀ MOLT BÉ , PERQUÈ EL NOSTRE EQUIP TÉ QUE PATROCINAR ALS EQUIPS DE LA NOSTRA TERRA I AIXÍ QUE ES FACIN ESPANYOLISTES. 2. SI ES VA SANTI FERNANDEZ CREEC QUE ES TINDRIA QUE POSAR AL 1 EQUIP FEMENÍ A LA TITI CAMUÑEZ I A LA 2 ENTRENADORA DEL FEMENÍ B, PERQUÈ TÉ MOLT MAL GENI I POSARIA DISCIPLINA, CREEC QUE ÉS TINDRIA QUE RENOVAR EL BLOC DEL FEMENÍ A PERQUÈ TÉ MOLT BON EQUIP.3.PREFEREIXO QUE EL 1 EQUIP JUGUI AMB ELS JUGADORS PERICOS DEL B, I QUE SI ES FITXA, ES FITXIN CRACKS NO JUGADORS MEDIÀTICS, PERÒ SI SÓN BONS JUGADORS BENVINGUTS SIGUIN. 4. CREC QUE EL PLANTER DE L'ESPANYOL B S'ESTÀ REFORÇANT MOLT BÉ PER LA PROPERA TEMPORADA I CREC QUE SERÀ UN DELS PRINCIPALS EQUIPS PER PUJAR DE CATEGORIA.

Guim ha dit...

Jo crec que després de la temporada que s'ha fet on s'ha perdut la lliga i copa estaría bé canviar d'entrenador. En Santi sempre juga amb les mateixes i això no beneficía a l'equip. Necessitem un/a entrenador/a jove capaç d'unir encara més a l'equip i que amb empenta fos capaç de tornar a l'Espanyol a guanyar la lliga i la copa.

Anònim ha dit...

JO demano si us plau que s'en vagi en Santi. l'afició i les noies ho agrairan.kicoco




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M